„Skynet“ Kalėdų dovana – SHARP televizorius

Prieš pat Kalėdas „Skynet“ komanda nustebino vieną vilniečių šeimą, kuri užsisakė išmaniąją „Skynet“ televiziją ir laimėjo puikią dovaną – šiuolaikišką televizorių SHARP. skaityti »

Pirmasis pasaulyje 8K televizorius kainuos 133 tūkst. dol.

Nors pasaulinė televizorių rinka dar ne iki galo prisitaikė prie standarto 4K, o kompanija „Sharp“ jau suskubo pasiūlyti klientams kai ką daugiau. skaityti »

„Sharp“ pristato naujus, daugiafunkcius su „debesų“ technologija suderinamus įrenginius

Kompanija „Sharp“ pradeda prekybą šešiais energiją taupančiais daugiafunkciniais vienspalvio kopijavimo/spausdinimo įrenginiais, pasižyminčiais išskirtinėmis duomenų keitimosi internete galimybėmis. skaityti »

„Sharp“ pristatė sprendimą „Cloud Portal Office“

„Sharp“ pristatė naują paslaugą Europos rinkoje „Cloud Portal Office“, kuri leidžia vartotojams dalintis ir išsaugoti duomenis, modernizuoja darbo srautus, padeda įmonėms veiksmingai bendradarbiauti ir padidina jų produktyvumą. skaityti »

Ploni, ryškūs ir ekonomiški – nauji profesionalūs monitoriai iš „Sharp“

Neseniai „Sharp“ išplėtė savo profesionalių monitorių asortimentą trim naujais modeliais: PN-U553 (55 col.), PN-U473 (47 col.) ir PN-U423 (42 col.). skaityti »

„Sharp“ išleido į rinką du naujus „Hi-Fi“ mikrosistemų rinkinius

Naujosios „Hi-Fi“ mikrosistemos gali būti naudojamos su „Bluetooth“ įrenginiais ir naujausiais „iPhone 5“. Šūsnys kompaktinių plokštelių su jūsų mėgstamiausia muzika – jau praeitis. „Sharp“ suteikia galimybę surengti vakarėlį pasitelkiant tik išmanųjį telefoną ar planšetinį kompiuterį. skaityti »

„Sharp“ laimėjo du „CEATEC Innovation Awards“ apdovanojimus

„CEATEC 2013 Innovation Awards“ laimėtojai buvo paskelbti per „CEATEC JAPAN 2013“. „Sharp“ buvo apdovanota dviejose iš dvylikos konkurso kategorijų: Elektroniniai komponentai ir Pramoninis dizainas. Be prizus laimėjusių gaminių tarp aukščiausias vietas užėmusių finalininkų buvo ir kitos trys inovacijos iš „Sharp“. skaityti »

GX- BT7 – nauja „Bluetooth“ garsiakalbio sistema iš „Sharp“

„Sharp“ savo garso technikos įrenginių asortimentą papildė nauja originalaus dizaino „Bluetooth“ garsiakalbio sistema. skaityti »

„Sharp“ pasiūlė daugiafunkcių įrenginių „trys viename“ arba „keturi viename“

„Sharp“ pristatė naują daugiafunkcių įrenginių, kuriuose dera kompaktiškas dydis ir funkcijos, reikalingos įmonėms, neturinčioms vietos dideliems kopijavimo aparatams, spausdintuvams ir faksams, asortimentą. skaityti »

„Sharp“ pradeda prekybą kalbančiais šaldytuvais

Buitinė technika su prieiga prie interneto – įprastas japonams dalykas. Vis dėlto pažanga nestovi vietoje ir gamintojai nuolat pasiūlo įspūdingų naujovių. skaityti »