Metų knygos rinkimai: skelbiami išskirtiniausių kūrinių penketukai

Akcija „Metų knygos rinkimai“ jau 13 kartą kviečia skaitytojus rinkti labiausiai patikusias lietuvių autorių knygas. skaityti »

„Knygos per „Penki TV“ pradeda septintą sezoną

Septintus metus iš eilės kone vienintelė laida apie knygų pasaulį Lietuvoje „Knygos per „Penki TV“ nuo rugsėjo 12 d. savo žiūrovus kviečia prasmingai praleisti laiką su rašytojais, iliustratoriais, literatūrologais ir aplankyti svarbiausius literatūrinius renginius. skaityti »

„Knygos per „Penki TV“ baigė 6-ąjį sezoną ir kviečia vasarą praleisti su knyga (1)

Jau 6 metus gyvuojanti laida „Knygos per „Penki TV“ mėgstantiems skaityti tapo savotišku kelrodžiu po literatūrinius reiškinius. skaityti »

„Knygos per „Penki TV“: Vilniaus knygų mugės spalvos ir atradimai

Š. m. vasario 23–26 dienomis Vilniuje, „Litexpo“ centre, aštuonioliktą kartą rengiama tarptautinė Vilniaus knygų mugė. Joje lankysis ir įdomiausias akimirkas fiksuos laidos „Knygos per „Penki TV“ kūrybinė grupė. skaityti »

„Knygos per „Penki TV“ kviečia dovanoti knygas

TV laida „Knygos per „Penki TV“, kaip ir kasmet, jungiasi prie Lietuvos Prezidentės Dalios Grybauskaitės inicijuojamos akcijos „Knygų Kalėdos“ ir skatina joje dalyvauti visus, kuriems svarbus švietimas. skaityti »

„Knygos per „Penki TV“ baigia savo penktąjį sezoną

Kanalo „Penki TV“ laida „Knygos per „Penki TV“ pristato paskutinę penktojo sezono laidą ir atsisveikina iki rudens. Šioje laidoje ištikimiausių knygų gerbėjų laukia įvairios temos, kurios, kaip viliasi kūrėjai, bus įdomios kiekvienam. skaityti »

Laida „Knygos per „Penki TV“ švenčia penkerių metų jubiliejų

2016 metų kovo 30 dieną kanalo „Penki TV“ kuriama knygų laida „Knygos per „Penki TV“ švenčia penkerių metų gimtadienį. Per šį laiką buvo nufilmuota per 5 000 laidos minučių, išleistos 165 laidos, pakalbinta per 300 rašytojų. skaityti »

Marina Stepnova: mylėti tik save – nuobodu

Naujausioje laidoje „Knygos per „Penki TV“ – pokalbis su garsia Rusijos rašytoja Marina Stepnova. skaityti »

Knygų mugė vilios gyvais susitikimais ir renginių gausa

Vasario 25–28 d. į parodų ir kongresų centrą LITEXPO kviečia 17-oji Vilniaus knygų mugė. Lankytojų tradiciškai čia lauks ne tik daugiau nei 300 Lietuvos ir užsienio šalių leidyklų, bet ir įdomi kultūrinė programa bei pirmą kartą rengiamas antikvarinių knygų aukcionas. skaityti »

Laidoje „Knygos per „Penki TV“ – D. Opolskaitės „atviro nervo“ romanas

Ar išdrįsi perskaityti romaną, kuris nėra pramoginis skaitalas, o drasko širdį? D.Opolskaitės knyga „Eksperimentas gyventi“ patiks ne visiems. skaityti »