„Knygos per „Penki TV“: patogus būdas aplankyti ryškiausius knygų mugės renginius

Š. m. vasario 20–23 dienomis Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“ vyks 15-oji tarptautinė Vilniaus knygų mugė. Tūkstančiai leidinių, šimtai renginių, dešimtys užsienio ir Lietuvos rašytojų – knygų mugė kasmet keturioms dienoms užburia visus, mėgstančius literatūrą ir geras knygas. skaityti »

Jubiliejinėje Vilniaus knygų mugėje dėmesys skaitytojams ir laiko patikrintoms knygoms

Vasario 20–23 dienomis į Lietuvos parodų ir kongresų centrą „Litexpo“ skaitytojus iš visos Lietuvos sukvies jubiliejinė XV-oji tarptautinė Vilniaus knygų mugė. skaityti »

„Knygos per „Penki TV“: 100 laidų puoselėjant skaitymo džiaugsmą

Šią savaitę „Penki TV“ eteryje 100-ąjį kartą pasirodo „Knygos per „Penki TV“ – vienintelė laida Lietuvoje apie knygas ir skaitymo džiaugsmą. Laidos kūrėjai jau trečius metus supažindina žiūrovus su garsiais ir dar tik kūrybos kelią pradedančiais rašytojais, knygų naujienomis, kuria reportažus iš literatūrinių renginių bei knygų mugių, pateikia daugybę atradimų ir skaitymo rekomendacijų. skaityti »

„Penkių kontinentų“ dovana vaikams – susitikimas su Sigute Ach

Spalio 24 dieną Vilniaus miesto savivaldybės centrinės bibliotekos Pilaitės filiale laidos „Knygos per „Penki TV“ kūrėjai organizavo vaikų susitikimą su žinoma Lietuvos dailininke ir rašytoja Sigute Ach. skaityti »

Naujas „Penki TV“ sezonas žada džiuginti įdomiu ir kokybišku turiniu

Televizija „Penki TV“ naują sezoną pradeda su šūkiu „Naujovių link!“ ir kviečia atrasti kokybiškų bei įdomių laidų. skaityti »

Vilniaus knygų festivalis: filtruoti literatūrą nebuvo paprasta

Jaukus, kamerinis ir intelektualus – toks šiemet bus Vilniaus knygų festivalis, vyksiantis rugsėjo 13–15 dienomis Vilniaus dailės akademijos dizaino inovacijų centre „Titanikas“ (Maironio g. 3). skaityti »

Vienintelė knygų laida Lietuvoje pradeda trečiąjį sezoną!

TV kanalo „Penki TV“ laida „Knygos per „Penki TV“ rugpjūčio 20 dieną pradeda savo trečiąjį sezoną. skaityti »

Knygos per „Penki TV“: Nacionalinės bibliotekų savaitės belaukiant

Lietuvos bibliotekininkų draugija 2013 metų balandžio 23–29 dienomis skelbia 13-ąją Nacionalinę Lietuvos bibliotekų savaitę. skaityti »

Gimtadieninės laidos „Knygos per „Penki TV“ staigmenos

Švęskime gimtadienį kartu! Su tokiu šūkiu švęsti antrąjį savo gimtadienį kviečia kanalo „Penki TV“ laidos „Knygos per „Penki TV“ kūrėjai. skaityti »

Vilniaus knygų mugė kviečia prisijungti!

Vilniaus knygų mugė vėl kviečia visus skaitytojus vasario 21–24 dienomis atvykti į Lietuvos parodų ir kongresų centrą LITEXPO ir įsilieti į knygų pasaulį. skaityti »