Vilniuje susirinkę pasaulio mokslininkai keitėsi žiniomis ir patirtimis

Sostinėje ką tik baigėsi dar vienas iš Lietuvos pirmininkavimui Europos Sąjungos Tarybai skirtų renginių – tarptautinė konferencija „Novatoriškos informacinės technologijos mokslui, švietimui ir verslui, IIT – 2013“. Vilniaus verslo kolegijos organizuotoje 6-ojoje tarptautinėje konferencijoje ypatingas dėmesys buvo skiriamas skaitmeninių technologijų pritaikymui humanitarinių mokslų srityje. skaityti »

Tarptautinėje konferencijoje bus aptartos skaitmeninės technologijos humanitariniuose moksluose

Vilniuje prasidėjo Vilniaus verslo kolegijos organizuojama 6-oji tarptautinė konferencija „Novatoriškos informacinės technologijos mokslui, švietimui ir verslui – IIT 2013“, kurioje ypatingas dėmesys skiriamas skaitmeninių technologijų pritaikymui humanitarinių mokslų srityje. Kasmetė tarptautinė konferencija yra vienas iš Lietuvos pirmininkavimo Europos Sąjungai skirtų renginių. skaityti »

Vilniaus verslo kolegijoje į studijų procesą įsitrauks ir verslo įmonės

Nuo naujųjų mokslo metų Vilniaus verslo kolegijoje į verslo vadybos ir marketingo studijų programos vykdymą įsitrauks ir verslo įmonės. skaityti »

Anglų kalba versle iš pranašumo virto būtinybe

Anglų kalba šiandien yra būtinybė, nebe pranašumas, atkreipia dėmesį specialistai ir konstatuoja, kad nors anglų kalbos studijas mokyklose renkasi beveik 90 proc. moksleivių, abiturientai dažniausiai užsienio kalbos nemoka taip gerai, kad galėtų ją vartoti darbe. skaityti »

Vilniaus verslo kolegijoje bus mokoma kinų ir švedų kalbų

Vienos pirmųjų Lietuvoje nevalstybinių aukštųjų mokyklų – Vilniaus verslo kolegijos – studentai nuo naujų mokslo metų galės mokytis kinų ir švedų kalbų. skaityti »

Anglų kalba naujosioms medijoms – nauja Vilniaus verslo kolegijos studijų programa

Abiturientams, kurie savo ateitį norėtų sieti su anglų kalba ir darbu tarptautinėse kompanijose, Vilniaus verslo kolegija šį rudenį pasiūlys naują studijų programą – anglų kalbą naujosioms medijoms. skaityti »