„Android 4.3“ atnaujinimai padės „Galaxy Gear“ laikrodžiams siekti populiarumo

„Samsung" pranešė, kad įdiegus atnaujintą „Android 4.3“ („Jelly Bean“) operacinę sistemą „Galaxy Gear“ išmanusis laikrodis bus naudojamas lengvai ir nesukels jokių rūpesčių. Vartotojai šią naujovę galės naudoti ne tik su „Galaxy Note 3“, bet ir su „Galaxy S4“, „Galaxy S 3“ bei „Galaxy Note 2“ išmaniaisiais telefonais. skaityti »

Dar daugiau „Samsung“ įrenginių bus galima suderinti su „Galaxy Gear“ (35)

„Samsung Electronics“ pranešė apie operacinės sistemos „Android 4.3“ („Jelly Bean“) atnaujinimą, leidžiantį išmanųjį laikrodį „Galaxy Gear“ naudoti ne tik su „Galaxy Note 3“, bet ir su „Galaxy S4“, „Galaxy S 3“ bei „Galaxy Note 2“ išmaniaisiais telefonais. skaityti »

„Samsung“ pristatė „Galaxy Gear“

„Samsung Electronics Co., Ltd. pristatė „Galaxy Gear“ – stilingo dizaino „Premium“ klasės prietaisą su išmaniojo įrenginio ryšio sistemomis. skaityti »

„Samsung“ žada rugsėjį pristatyti išmanųjį laikrodį „Galaxy Gear“

„Samsung“ viceprezidentas Lee Young-hee patvirtino, kad rugsėjo 4 dieną Berlyne kompanija pristatys išmanųjį laikrodį „Galaxy Gear“. skaityti »

„Protingas“ laikrodis debiutuoja IFA parodoje

Iki šiol visos naujienos, susijusios su „protingų“ laikrodžių kūrimu ir pasirodymu rinkoje, rėmėsi sklandančiais gandais. skaityti »