Debesijos prognozės ir tendencijos

Ekspertai pastebi, kad išaugus debesų technologijų įmonių skaičiui ir sumažėjus paslaugų kainoms, debesų sistemomis vis dažniau naudojasi ne tik didžiosios, bet ir pradedančiosios įmonės bei smulkaus verslo atstovai. skaityti »

„Microsoft“ prijungs prie interneto „Toyota“ automobilius

Pernai „Toyota“ įkūrė naują įmonę „Toyota Connected“, kurios veikla – interneto paslaugų integracija į automobilius, kelių infrastruktūrą ir transporto priemonių tarpusavio komunikacijos sistemų kūrimas. skaityti »

IT sprendimų debesijai rinka siekia 70 mlrd. dolerių

Analitinė bendrovė „Synergy Research Group“ paskelbė pasaulinės IT rinkos, besiremiančios debesų infrastruktūra, rezultatus. skaityti »

„Microsoft“ vadovas bendrovės ateitį mato debesų technologijų srityje

„Microsoft“ vadovas Satja Nadela pareiškė, kad šiuo metu prioritetinė bendrovės veikla – debesų technologijos. skaityti »

„Cisco Systems Inc.“ keičia požiūrį į vaizdo turinio platinimą

Tikimasi, kad „Cisco Systems Inc.“ debesų technologija pagrįstos naujovės padės užsakovams geriau susipažinti su artėjančia debesijos era, kai keičiami vaizdo turinio pristatymo ir peržiūros būdai. skaityti »

Lietuva – viena iš labiausiai milžiniškiems debesijos duomenų srautams pasirengusių šalių

Nuo 2012 iki 2017 m. pasaulio debesijos duomenų srautas išaugs 4,5 kartų, ir tai sudarys beveik du trečdalius visų duomenų centrų srauto. Tokia prognozė pateikiama „Cisco“ išleistoje trečioje metinėje „Cisco“ Pasaulio debesijos indekso (2012 – 2017)“ ataskaitoje. skaityti »