Profesinis mokymas, kuris įveikia stereotipus

„Litexpo“ startavo ir iki pat šeštadienio šurmuliuos paroda „Studijos 2o14“. Šis renginys itin aktualus abiturientams, tačiau sulaukia ir kitų klasių mokinių dėmesio, nes jauni žmonės vis anksčiau pradeda domėtis galimybe studijuoti ir nesidairo vien į aukštąsias mokyklas. skaityti »

Lietuvos edukologijos universitetas parodoje „Studijos 2014“

Vasario 6–8 d. Lietuvos parodų ir kongresų centre LITEXPO vyks XII tarptautinė žinių ir išsilavinimo paroda „Studijos 2014“. Ji skirta abiturientams, kurie kasmet svarsto ir kuria ateities planus, ieškodami tinkamiausio sprendimo, kur mokytis. skaityti »

Parodos „Studijos 2014” lankytojus pasitiks būrys robotų

Rytoj Vilniuje prasidėsianti tarptautinė žinių ir išsilavinimo paroda „Studijos 2014” moksleivius trauks ne tik pasakojimais apie studijų programas, bet ir suteiks galimybę pamatyti praktinę jų pusę. skaityti »

Parodoje „Studijos 2014“ abiturientai egzaminuos aukštąsias mokyklas

Tarptautinėje žinių ir išsilavinimo parodoje „Studijos 2014“ - išskirtinė galimybė zonoje 3K abiturientams susitikti ir prie kavos puodelio pasikalbėti su universitetų vadovais, dėstytojais, studentais. skaityti »

VU parodoje „Studijos 2014“

Vasario 6–8 d. Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“ vyks XII paroda „Studijos 2014“. Joje kartu su 193 mokymo organizacijomis iš 13 šalių dalyvaus ir Vilniaus universitetas. skaityti »

Klaipėdos universitetas parodoje „Studijos 2014“ pristatys mokslą ir inovacijas

Vasario 6-8 dienomis Lietuvos parodų ir kongresų centre LITEXPO vyks XII-oji tarptautinė žinių ir išsilavinimo paroda STUDIJOS 2014, kurioje dalyvaus ir Klaipėdos universitetas. skaityti »

Parodoje „Studijos 2014“ – kosminių palydovų LituanicaSAT-1 ir LITSAT-1 prototipai

Vasario 6–8 dienomis parodų ir kongresų centre „Litexpo“ vyksiančios Tarptautinės žinių ir išsilavinimo parodos „Studijos 2014” lankytojai turės galimybę ne tik susipažinti su Lietuvos aukštųjų mokyklų mokymo programomis, bet ir su jų moksline veikla bei naujausiais pasiekimais. skaityti »