Penki TV: pandemija ir artėjantis ruduo grąžina žiūrovus prie ekranų

Pandemija ir saviizoliacija pakeitė daugumos mūsų įpročius. Staiga prievarta įstrigę namuose, vaikai ir suaugusieji, kaip ir buvo galima nuspėti, pradėjo dažniau žiūrėti televizorių. Šviesolaidinio interneto ir IPTV tinklo „Penki“ duomenimis, laikas, praleidžiamas prie televizoriaus ekranų, nuo 2020 metų pavasario išaugo 30 procentų, palyginti su atitinkamu pernai metų laikotarpiu. skaityti »

Praktiniai duomenų apsaugos patarimai dirbantiems per nuotolį

Lietuvoje ir įvairiose pasaulio šalyse paskelbus karantiną dėl koronaviruso (COVID-19) pandemijos, įmonės pradėjo organizuoti nuotolinį savo darbuotojų darbą. Tarp jų – ir pasauliniai technologijų gigantai „Amazon“, „Microsoft“ bei „Facebook“, kurie įpareigojo savo darbuotojus dirbti iš namų tol, kol situacija nepagerės, o koronaviruso plitimas nebus sustabdytas. skaityti »

„Penki“ siūlo savo žiūrovams 16-ika nemokamų TV kanalų

Kad Vilniaus gyventojų laisvalaikis karantino laikotarpiu būtų turiningesnis, šviesolaidinio interneto bei išmaniosios TV tinklas „Penki“ išplėtė nemokamų TV kanalų pasirinkimą. skaityti »

Darbuotojai dirba iš namų? Būtina iš naujo peržiūrėti įmonės informacijos saugumo politiką

Lietuvos Vyriausybei paskelbus šalyje karantiną dėl koronaviruso pandemijos, Lietuvos įmonių vadovai raginami sudaryti sąlygas darbuotojams dirbti nuotoliniu būdu. Ar verslas, siūlydamas savo darbuotojams nuotolinio darbo galimybes yra tinkamai pasiruošęs ne tik iš techninės pusės, bet ir gali užtikrinti apsaugą nuo kibernetinių įsilaužimų? skaityti »

Baltijos šalių konferencijoje – diskusijos apie debesijos paslaugų įtaką verslui

Užsakomąsias ITT paslaugas „ProfIT“ teikiančios UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ atstovai lankėsi tarptautinėje Baltijos šalių konferencijoje „Verslo transformacija – darbas debesyse“. skaityti »

„ProfIT“ suteiktas „Hewlett Packard Enterprise“ partnerio statusas

UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“, priklausanti „Penkių kontinentų“ įmonių grupei ir valdanti IT užsakomųjų paslaugų verslui prekės ženklą „ProfIT“, pasirašė partnerystės susitarimą su UAB „Sophela“, kuri yra oficiali tarptautinės informacinių technologijų įmonės „Hewlett Packard Enterprise“ atstovė Lietuvoje. skaityti »

Naujas „Penkių kontinentų komunikacijų centro“ valdybos narys – Tomas Augucevičius (2)

Įmonių grupei „Penki kontinentai“ priklausančios UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ valdybos nariu tapo Tomas Augucevičius, grupėje jau einantis UAB „Penkių kontinentų bankinių technologijų“ (BS/2) generalinio direktoriaus pavaduotojo ir šios įmonės valdybos nario pareigas. skaityti »

Salantų regioninio parko lankytojų centre – išmanieji sprendimai

Kretingos, Skuodo ir Plungės rajonų teritorijose išsidėsčiusiame Salantų regioniniame parke kyla modernus lankytojų centras. Prie projekto įgyvendinimo prisideda ir UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ (PKKC), priklausanti įmonių grupei „Penki kontinentai“. skaityti »

Vytauto Didžiojo karo muziejuje diegiamas išmanusis apšvietimas

Kaune įsikūrusiame Vytauto Didžiojo karo muziejuje UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ (PKKC) partnerio UAB „Eltecha“ kvietimu įgyvendina išmaniojo apšvietimo projektą. skaityti »

Kalėdinės dovanos „Penki TV“ naudotojams

Interaktyvių paslaugų teikėja bendrovė „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ (PKKC) paruošė savo klientams kalėdinių dovanų, tarp kurių – nemokama didelės raiškos (HD) kanalo peržiūra, filmai visai šeimai bei patrauklios sąlygos užsisakyti itin spartų internetą. skaityti »