„Panasonic“ pristato naujausiomis technologijomis aprūpintus LED ir plazminius televizorius

Las Vegase vykstančioje tarptautinėje elektronikos įrenginių parodoje CES 2013 raiškiosios televizijos ir išmaniųjų TV technologijų lyderė bendrovė „Panasonic“ pristato atnaujintą 2013-ųjų LED televizorių VIERA gamą ir plazminių „Smart VIERA“ televizorių seriją. skaityti »

LED

Išmanusis antkaklis

Dauguma mūsų namuose laiko naminius gyvūnus. Kaip žinia, populiariausi yra katės bei šunys. Dizaineris Jaehwa Lee siūlo išmanųjį antkaklį „Pet‘s View“ jūsų augintiniui. skaityti »

LED

„Sharp“ pristato didžiausią pasaulyje LED televizorių

Didingas, beveik 1,20 metrų aukščio ir daugiau nei 2 metrų pločio 90 colių AQUOS yra didžiausias pasaulyje LED televizorius. Dėl „Full HD 1080p“ skiriamosios gebos televizoriuje atkuriamo vaizdo kokybė pavergia taip pat kaip ir jo dydis. skaityti »

LED

„Sharp“ pristatė 90 colių LED televizorių

„Sharp“ pristatė 90 colių televizorių „Aquos“ su LED apšvietimu. Tai didžiausias pasaulyje tokio tipo televizorius. skaityti »

LED

Berlyne pristatyta nauja „Philips“ televizorių serija

Berlyne vykusioje specializuotoje parodoje Nyderlandų kompanija „Philips“ pristatė naujus savo televizorių modelius – pirmąją pernai įkurto „Philips“ ir Taivano elektrotechnikos milžinės TPV konsorciumo gaminių seriją. skaityti »

LED

„Toshiba“ plečia LCD ir LED televizorių asortimentą

„Toshiba Europe GmbH“ pristatė atnaujintą LED ir LCD televizorių asortimentą. Siekdami toliau gerinti bendrą televizoriaus žiūrėjimo ir naudojimosi patirtį koncerno inžinieriai šiemet savo dėmesį koncentravo į vaizdo kokybės tobulinimą, didesnes televizorių jungčių galimybes ir patogesnį naudojimąsi. skaityti »

LED

5 metus iš eilės „Samsung“ monitoriai – populiariausi pasaulyje

„Samsung Electronics“ paskelbė, kad šių metų trečiąjį ketvirtį kompanijos gaminami monitoriai užėmė 15,5 proc. pasaulinės rinkos. skaityti »

LED

Ekonomiškam lauko apšvietimui – lietuviški LED prožektoriai

UAB „Elmo technologijos“ nuo 2011 m. rudens Kaune atidarė naują gamybos liniją, kurioje pagal šiuolaikinius technologinius procesus gaminami energiją taupantys ir ilgaamžiai LED lauko prožektoriai. skaityti »

LED

Lietuvos įmonė sukūrė unikalų robotą-reklamos stendą

Lietuvos reklamos gamybos įmonė sukūrė unikalų patentuotą robotą – reklamos stendą, kuris tam tikroje erdvėje juda naudojant jutiklius, o esant dideliam žmonių srautui yra valdomas nuotoliniu būdu. skaityti »

LED

Ateities būstų iliuminacinę atmosferą kurs švytintis LED sienų dekoras

Tapetų laukia šviesi ateitis. Tokia yra bendrovės „Philips“ vizija. skaityti »

LED