Debesijos prognozės ir tendencijos

Ekspertai pastebi, kad išaugus debesų technologijų įmonių skaičiui ir sumažėjus paslaugų kainoms, debesų sistemomis vis dažniau naudojasi ne tik didžiosios, bet ir pradedančiosios įmonės bei smulkaus verslo atstovai. skaityti »

„Cisco Systems Inc.“ perka „AppDynamics“ už beveik 4 mlrd. dol.

Pranešama, kad kompanija „Cisco Systems Inc.“ susitarė dėl programinės įrangos gamintojos „AppDynamics Inc“ įsigijimo už 3,7 mlrd. JAV dolerių. skaityti »

IT sprendimų debesijai rinka siekia 70 mlrd. dolerių

Analitinė bendrovė „Synergy Research Group“ paskelbė pasaulinės IT rinkos, besiremiančios debesų infrastruktūra, rezultatus. skaityti »

Britanijos bankas „Metro Bank“ keliasi į „debesis“

Didžiosios Britanijos bankas „Metro Bank“ įgyvendino savo pagrindinės infrastruktūros perkėlimą į privatų „debesį“, kurio priežiūros paslaugas teikia bendrovė „Rackspace“, serverius laikanti JAV teritorijoje. skaityti »

Iki 2020 m. srautas iš debesijos išaugs beveik keturis kartus

Kompanija „Cisco Systems“ prognozuoja debesų architektūros augimą. skaityti »

Kas tie populiarieji „debesys“ ir kur link jie plaukia

Debesų kompiuterija ir technologijos vis labiau populiarėja. Kaip skelbia rinkos tyrimų kompanija „Gartner“, pasaulinė debesų technologijų rinka šiemet augs 16,5 proc., iki 204 mlrd. JAV dolerių (2015 metais šis skaičius buvo 175 mlrd. dol.). Taigi, kas ties „debesys“ ir iš kur jie atsirado? skaityti »

„Microsoft“ vadovas bendrovės ateitį mato debesų technologijų srityje

„Microsoft“ vadovas Satja Nadela pareiškė, kad šiuo metu prioritetinė bendrovės veikla – debesų technologijos. skaityti »

„Microsoft“ prisidės prie pasaulinės „Blockchain“ sistemos kūrimo bankams

„Blockchain“ konsorciumas R3CEV sudarė sandorį su „Microsoft“, pagal kurį „Microsoft Azure“ taps debesijos paslaugų tiekėja R3 laboratorijai ir infrastruktūros kūrėja visame pasaulyje. skaityti »

Vilniuje jau ketvirtą kartą rengiama tarptautinė konferencijų verslo paroda CONVENE

UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ konferencijų verslo parodoje CONVENE įdiegs „Wi-Fi“ tinklą ir transliuos per internetą edukacinę programą. skaityti »

Debesų infrastruktūros rinka išaugo 23 proc.

Trečiajame 2015 m. ketvirtyje pasaulinė debesų infrastruktūros rinka išaugo 23 proc. Apie tai skelbiama „Worldwide Quarterly Cloud IT Infrastructure Tracker“ ataskaitoje. skaityti »