Didinamas dėmesys naujoms finansinėms technologijoms ir „Fintech“ sektoriaus plėtrai Lietuvoje

Sparti finansinių technologijų („Fintech“) sektoriaus plėtra pasaulyje lemia poreikį efektyviau išnaudoti šioje srityje turimą Lietuvos potencialą. skaityti »

Nacionalinėje bibliotekoje lankėsi Ministras Pirmininkas

Liepos 12 d. Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje lankėsi Lietuvos Respublikos Ministras Pirmininkas Algirdas Butkevičius. skaityti »

Vyriausybėje vėl darbuosis moksleiviai

Jau aštuntus metus iš eilės Lietuvos Respublikos Vyriausybė, bendradarbiaudama su Lietuvos moksleivių sąjunga, Lietuvos mokinių parlamentu ir Nacionaline moksleivių akademija, kviečia baigiamųjų klasių moksleivius dalyvauti projekte „Moksleiviai – į Vyriausybę“. skaityti »

Pramonininkai LPK prezidentu perrinko R. Dargį

Gegužės 11 d. Lietuvos pramonininkų konfederacija (LPK) antrai ketverių metų prezidento kadencijai perrinko Robertą Dargį. skaityti »

Premjero susitikime su „Samsung Electronics“ viceprezidentu – dėmesys Lietuvos rinkai

Kovo 24 dieną dalyvavęs Boao Azijos ekonomikos forumo kasmetinėje konferencijoje ir susitikęs su Kinijos premjeru Li Keqiangu, Ministras Pirmininkas Algirdas Butkevičius investicijų galimybes Lietuvoje aptarė su kompanijos „Samsung Electronics“ valdybos vicepirmininku Lee Jae-Yongu. skaityti »

Vizito Kinijoje metu planuojama pasirašyti ekonomikai ir mokslui svarbius susitarimus

Lapkričio 23–26 d. Ministro Pirmininko Algirdo Butkevičiaus delegacija ir ūkio ministras Evaldas Gustas oficialiu vizitu vyks į Kiniją, kur dalyvaus Lietuvos–Kinijos verslo, Lietuvos–Šanchajaus verslo, Kinijos–Centrinės ir Rytų Europos ekonomikos ir prekybos forumuose, susitikimuose su Kinijos Liaudies Respublikos valdžios atstovais. skaityti »

Vilniaus automechanikos ir verslo mokykloje – technologijų proveržis

Ministras Pirmininkas Algirdas Butkevičius dalyvavo atidarant Vilniaus automechanikos ir verslo mokyklos Modernaus variklinių transporto priemonių techninės priežiūros ir remonto bei Transporto sektorinio praktinio mokymo centrus. skaityti »

Premjeras parodoje „Expo 2015“: savo produkcijai skiriame visą meilę ir dėmesį

Ministras Pirmininkas Algirdas Butkevičius su dviejų dienų vizitu lankosi Milane, Italijoje, kur pasaulinėje parodoje „Expo 2015“ kartu su kitomis 147 šalimis savo kultūrinį ir kulinarinį paveldą pristato ir Lietuva. skaityti »