„Dell Technologies“ įkūrė Daiktų interneto skyrių

„Dell Technologies“ neatsilieka nuo šios evoliucijos ir kuria naujas vizijas bei strategijas, kad padėtų klientams pasiekti skaitmeninę ateitį saugiai valdant sudėtingą ir dažnai fragmentuotą daiktų interneto struktūrą. skaityti »

„Dell Technologies“ pristatė paslaptyje laikytą rizikos kapitalo fondą

Didžiausia pasaulyje privačiai valdoma JAV technologijų bendrovė „Dell Technologies“ pristatė savo anksčiau paslaptyje laikytą padalinį – „Dell Technologies Capital“. skaityti »

Las Vegase pristatomos technologijų naujovės ateities verslui

Las Vegase vykstanti IT milžinės „Dell Technologies“ konferencija „Dell EMC World“ kasmet skiria išskirtinį dėmesį verslui ir bendrovių pasirengimui skaitmeniniam amžiui. skaityti »

„Dell Technologies“ ištyrė įmonių pasirengimą skaitmeninei revoliucijai

Skaitmeninės technologijos ne tik negrįžtamai keičia visas veiklos sritis – kaip mes gyvename, dirbame ir bendraujame, bet ir diktuoja pokyčių kryptį verslui bei ištisiems pramonės sektoriams. skaityti »

Atnaujintos „Precision“ mobilios darbo stotys – dar daugiau spartos ir atminties

„Precision“ mobilios darbo stotys pasižymi didesne sparta ir atmintimi bei leidžia duomenis apdoroti greičiau. Tai puikiai dera su plonesniu ir lengvesniu korpusu, vienu geriausių rinkoje dizainų bei puikios kokybės ekranu. skaityti »