Susitikime su EBPO – dėmesys nuosekliai narystės siekiančios Lietuvos pažangai

Lietuvos stojimo į Ekonominio bendradarbiavimo ir plėtros organizaciją (EBPO) progresas, vertinimai EBPO komitetuose, kuriuose pagal kompetenciją dalyvauja Finansų ministerijos atstovai, bei tolimesni stojimo į EBPO veiksmai. skaityti »

Ūkio ministerijoje buvo diskutuojama apie atsakingo verslo principus

Ūkio ministerijoje trečiadienį vyko renginys „Atsakingo verslo praktiniai aspektai ir nacionaliniai koordinaciniai centrai“, kuriame buvo supažindinama su Lietuvos nacionalinio koordinacinio centro ir kitų valstybių centrų veikla bei aptariama socialinė verslo atsakomybė Lietuvoje. skaityti »

Nacionalinis koordinacinis centras padės įgyvendinti EBPO rekomendacijas dėl atsakingo verslo

Ūkio ministerijoje pristatytas Lietuvos nacionalinis koordinacinis centras bei jo veikla įgyvendinant Ekonominio bendradarbiavimo ir plėtros organizacijos Gaires daugiašalėms įmonėms, nustatančias atsakingo elgesio principus ir standartus. skaityti »

Paryžiuje bus aptarta EBPO atlikta Lietuvos ekonominė apžvalga

Finansų ministro Rimanto Šadžiaus vadovaujama delegacija gruodžio 17–18 d. lankysis Paryžiuje, kur dalyvaus Ekonominio bendradarbiavimo ir plėtros organizacijos (EBPO) Ekonominės ir vystymosi peržiūros komiteto posėdyje. skaityti »

Lietuvos kelias į EBPO – finišo tiesiojoje

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė rugsėjo 17 d., 8 val., susitiks su įtakingiausios pasaulyje ekonominės organizacijos – Tarptautinės Ekonominio bendradarbiavimo ir plėtros organizacijos (EBPO) delegacija. skaityti »

Ekonominio bendradarbiavimo ir plėtros organizacija teigiamai įvertino Lietuvos vykdomą reguliavimo politiką

Ekonominio bendradarbiavimo ir plėtros organizacija (EBPO) š. m. liepos 29 d. paskelbė ataskaitą apie Lietuvoje vykdomų reguliavimo reformų pažangą ir jų vertinimą. skaityti »

Lietuvoje vykdomas tarptautinis suaugusiųjų skaitymo, skaičiavimo ir kitų įgūdžių tyrimas

Pirmą kartą Lietuva, kartu su 32 pasaulio šalimis, dalyvauja Ekonominio bendradarbiavimo ir plėtros organizacijos (EBPO) vykdomame tarptautiniame suaugusių gyventojų įgūdžių tyrime. skaityti »

SEB grupės analitikai: pasaulio ekonomikos plėtra nesustos

Ateinančiais metais pasaulio ekonomikos plėtra nesustos, teigiama Stokholme SEB banko ekonomistų parengtoje naujausioje „Nordic Outlook“ apžvalgoje. skaityti »

Bendradarbiavimas su Japonija – naujos galimybės Lietuvai

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė susitiko su Japonijos Parlamento Aukštųjų rūmų pirmininku Masaaki Yamazaki. skaityti »