UNICEF šou Lietuvoje laukiama pasaulinės žvaigždės

Jubiliejinio UNICEF šou „Už kiekvieną vaiką“ organizatoriai žada, kad žmonės turės progą ne tik išvysti misijoje Mozambike parengtus reportažus bei aukoti nepritekliuje gyvenantiems vaikams, bet ir stebėti pasaulinio lygio žvaigždės pasirodymą. skaityti »

Jubiliejiniame UNICEF vaikų bėgime tikimasi rekordinio dalyvių skaičiaus

Rugsėjo 12 d. (šeštadienį), 13 val., Vilniaus Vingio parke vyks penktasis, jubiliejinis UNICEF vaikų bėgimas „Už kiekvieną vaiką“. Projekto globėja – Jos Ekscelencija Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė. skaityti »

Gintautas Bartkus išrinktas į UNICEF Lietuva valdybą

Advokatų kontoros Tark Grunte Sutkiene partneris, advokatas ir buvęs Lietuvos Respublikos teisingumo ministras Gintautas Bartkus išrinktas į UNICEF Lietuva valdybą. skaityti »

Lietuviai kviečiami prisidėti prie paramos Nepalo vaikams

Paskutiniais duomenimis, balandžio 25 d. Nepale įvykęs žemės drebėjimas padarė žalos daugiau nei 8 mln. gyventojų. 7,8 balų stiprumo žemės drebėjimas nuniokojo didelę šalies dalį ir nusinešė virš 5 tūkst. gyvybių. skaityti »

Vaikai su negalia – bėgime už pasaulio varginguosius

„Norime būti gyvenimo dalyviais, ne tik stebėtojais“, – taip vaikų su negalia apsisprendimą dalyvauti UNICEF organizuojamame 500 m bėgime komentavo bendrijos „Viltis“ įkūrėja ir direktorė Dana Migaliova. skaityti »

Lietuva dovanoja viltį viso pasaulio vaikams

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė susitiko su ketvirtą kartą rengiamo UNICEF projekto „Už kiekvieną vaiką“ misijos organizatoriais ir dalyviais. skaityti »

Sukurk savąjį aukojimo puslapį ir padėk UNICEF išgelbėti kiekvieno vaiko gyvenimą

Sukurdamas savo asmeninį ar įmonės aukojimo puslapį, Tu gali prisijungti prie UNICEF komandos ir suteikti vaikams specialaus proteinais prisotinto maisto taip būtino, kad jie išgyventų. skaityti »

Nauja programa UNICEF kviečia verslą jungtis į pasaulinį lyderių klubą

UNICEF Lietuva šalyje pradeda įgyvendinti naujo formato partnerystės su verslu programą – UNICEF Verslo lyderis vaikams. skaityti »