Vilniaus knygų mugė sulaukė beveik 63 tūkst. lankytojų

Keturias dienas parodų ir kongresų centre „Litexpo“ vykusioje Vilniaus knygų mugėje šiemet apsilankė 62 840 žmonių. Organizatorių teigimu, toliau stebima augančio susidomėjimo renginiais bei diskusijomis tendencija, o užsienio svečiai stebisi lietuvių meile literatūrai ir knygos grožiui. skaityti »

Paskelbti „Metų knygos rinkimai 2016“ nugalėtojai

Vilniaus knygų mugėje bus apdovanoti „Metų knygos rinkimai 2016“ nugalėtojai, kurių knygos pripažintos geriausiomis suaugusiųjų, poezijos ir knygų vaikams kategorijose. skaityti »

Vilniaus knygų mugė 2017: dėmesys diskusijoms, renginiams ir Lietuvos pėdsakams pasaulyje

Tradiciškai per 60 tūkst. lankytojų sulaukianti, vasario 23-26 d. vyksianti tarptautinė Vilniaus knygų mugė šiemet didžiausią dėmesį skirs po pasaulį pabirusiems lietuviškiems ženklams – žmonėms, savo darbais, kūriniais ir idėjomis garsinančiais Lietuvą. skaityti »

„Knygos per „Penki TV“: Vilniaus knygų mugės spalvos ir atradimai

Š. m. vasario 23–26 dienomis Vilniuje, „Litexpo“ centre, aštuonioliktą kartą rengiama tarptautinė Vilniaus knygų mugė. Joje lankysis ir įdomiausias akimirkas fiksuos laidos „Knygos per „Penki TV“ kūrybinė grupė. skaityti »

LEU leidykla kasmetinėje Vilniaus knygų mugėje pristatys naujausius leidinius

2017 m. vasario 23–26 d. Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“ (Laisvės pr. 5, Vilnius) vyks 18-oji Vilniaus knygų mugė, kurios tema – „Lietuviški ženklai pasaulyje“. skaityti »

Vilniaus knygų mugė užvėrė duris ir pakvietė vėl susitikti kitąmet

Keturias dienas šurmuliavusi 17-oji Vilniaus knygų mugė pasibaigė. Šiemet ji pritraukė daugiau nei 66 tūkst. lankytojų iš visos Lietuvos, kuriuos viliojo ne tik naujomis ir jau pamėgtomis knygomis, bet ir plačia renginių programa. skaityti »

MRU – tarptautinėje Vilniaus knygų mugėje

Tarptautinėje Vilniaus knygų mugėje dalyvaus ir Mykolo Romerio universitetas. Kviečiame ne tik aplankyti mūsų stendą 3-oje Mokslo ir akademinės literatūros salėje (nr. 3.15), bet ir nepraleisti parodoje universiteto renginių - leidinių pristatymų, diskusijų ir pokalbių. Iki pasimatymo! skaityti »

Prezidentė atidarė 17-ąją tarptautinę Vilniaus knygų mugę

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė atidarė 17-ąją tarptautinę Vilniaus knygų mugę. skaityti »

Lietuvos nacionalinė biblioteka kviečia į Vilniaus knygų mugę

Vasario 25–28 d. Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka dalyvaus 17-ojoje tarptautinėje Vilniaus knygų mugėje, kurios tema – „Personažas ieško autoriaus“. skaityti »

Vilniaus knygų mugės kino salėje – ekrano personažai ir jų autoriai

Vilniaus knygų mugėje jau šeštus metus duris atveria Knygos kino salė, įvairių amžių mugės lankytojams kasmet pasiūlanti filmų ir renginių programą, priderintą prie bendros Vilniaus knygų mugės temos, susijusią su mugės svečiais, knygomis, svarbiomis literatūros pasaulio datomis. skaityti »