Inovatyvūs mokymo metodai: mokytojams pamokose siūlys pasitelkti vaizdo žaidimus

Vaizdo žaidimai gali būti ne tik laisvalaikio praleidimo forma, bet ir puiki mokymosi priemonė. skaityti »

Kaip išnaudoti laiką spūstyje ar laukiant gydytojo?

„Laikas – pinigai“. Užuot be tikslo naršę internete, išbandykite mobiliąsias programėles, kurios ne tik padės užpildyti laukimo valandas, tačiau ir bus naudingos saviugdai. skaityti »

Sukurk savo klasę kaip vaizdo žaidimą

Žaidimizacija ir žaidimu pagrįstas mokymas yra skirtingi dalykai – pirmuoju atveju yra naudojami mokinius įtraukiantys metodai, tam tikri elementai, o antruoju atveju yra iš tikrųjų naudojami vaizdo žaidimai kaip mokomoji medžiaga. Dabar vaizdo žaidimai gali pasiūlyti labai daug formalių mokomųjų dalykų. skaityti »

Verslas laukia drąsių jaunimo idėjų

Vasarį vyksiančios studijų parodos „Mokymasis, studijos, karjera" akcentas – jaunimo verslumo skatinimas. skaityti »

Lietuvių kalbos ar fizikos mokiniai gali mokytis ir žaisdami

Mokydamiesi lietuvių kalbos, fizikos, biologijos ar chemijos jaunesnių klasių mokiniai gali naudotis trimis naujomis interneto svetainėmis. skaityti »

Studijų parodoje – apie galimybes pradėti verslą ir gauti jam paramą

Parodoje „Mokymasis. Studijos. Karjera 2012“, vyksiančioje vasario 2-4 d. Vilniuje, Lietuvos parodų centre „Litexpo“, lankytojai galės susipažinti su paramos jaunam verslui galimybėmis. skaityti »

Ateities studijos – parodoje „Mokymasis. Studijos. Karjera 2012“

Abiturientai ir visi norintieji studijuoti, įgyti profesiją, tobulinti kvalifikaciją kviečiami į Vilniuje vyksiančią tarptautinę žinių ir išsilavinimo parodą „Mokymasis. Studijos. Karjera 2012“. skaityti »

„Mokymasis, studijos, karjera“ – erdvė geriausiems ateities sprendimams

Tūkstančiai abiturientų ir jaunų žmonių kasmet svarsto ir kuria ateities planus, ieškodami tinkamiausio sprendimo. Jiems ir skirta paroda „Mokymasis, studijos, karjera“, supažindinanti su studijoms Lietuvoje ir užsienyje, su reikalingiausiomis ir naujausiomis profesijomis, su karjeros ir verslo perspektyvomis, su stažuotėmis ir savanoryste. skaityti »

Elektroninė vasara – kodėl gi ne?!

„Jeigu leidžiame laisvalaikį prie kompiuterio, tai tik prasmingai!“ – su tokiu šūkiu „Penkių kontinentų“ Mokymo centras pasitinka vasarą ir kviečia 11–14 metų paauglius į dienos stovyklą „Prasmingas laikas su IT“. skaityti »