SEB bankas skelbia išplatintų obligacijų investavimo koeficientus

Publikuota: 2013 m. lapkričio 6 d. trečiadienis

SEB bankas sėkmingai baigė platinti tris su finansine priemone susietų obligacijų emisijas ir skelbia jų investavimo koeficientus. Išplatintų emisijų obligacijų pelningumas priklauso nuo dešimties Europos įmonių akcijų krepšelio vertės pokyčio. Obligacijų litais ir eurais buvo galima įsigyti 2013 m. spalio 18—lapkričio 4 dienomis.

Akcijų krepšelį, su kuriuo susietos obligacijos, lygiomis dalimis sudaro dešimties Europos įmonių — „Vinci SA“, „Bayerische Motoren Werke (BMW) AG“, „Deutsche Telekom AG“, „Muenchener Rueckversicherungs-Gesellschaft AG (MunichRe)“, „Siemens AG“, „Svenska Handelsbanken AB“, „Air Liquide SA“, „GDF Suez“, „Eni S.p.A“ ir „Unilever NV“ — akcijos.

Obligacijos buvo platinamos po 100 litų, 106 litus ir 100 eurų. Pirmosios emisijos litais tikroji investavimo koeficiento reikšmė yra 25 proc., antrosios — 100 proc., emisijos eurais — 25 procentų.

SEB bankas yra su finansine priemone susietų ne nuosavybės vertybinių popierių rinkos šalyje pradininkas. Nuo 2004 metų bankas yra išleidęs 332 su finansine priemone susietų ne nuosavybės vertybinių popierių emisijas, kurių nominalioji vertė 1,255 mlrd. litų.

Šaltinis: seb.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha