AOC sukūrė monitorių žaidimų mėgėjams

Publikuota: 2013 m. sausio 31 d. ketvirtadienis

Kompanija AOC pristatė 23,6 colių Full HD monitorių e2462Vwh, kuris buvo specialiai sukurtas reikliems žaidimų mėgėjams. Šis ekranas užtikrina itin raiškų vaizdą net žaidžiant ypatingai dinamiškus žaidimus ar žiūrint filmus. Monitoriaus korpusas gali būti baltos arba juodos spalvos, o pati konstrukcija leidžia tiksliai sudėlioti ir sujungti visus kabelius. Be to, kartu su naujuoju modeliu pateikiama ir keletą programinių sprendimų, tokių kaip „Screen+“ ir „Eco Mode“.

Plačiaformatis monitorius e2462Vwh pasižymi itin aukštu kontrastu 50 000 000:1 (statistinis kontrastas – 1000:1). Be to, dėl diodinio apšvietimo naudojimo naujasis modelis itin ekonomiškas.

e2462Vwh pristatomas su intelektine programine įranga, kuri padeda sumažinti elektros energijos sunaudojimą bei realizuoti kai kurias patrauklias galimybes: pavyzdžiui, i-Menu siūlomas labai patogus ekrano meniu valdymas pele, „Screen+“ skirta dalyti ekraną į kelis atskirus skydelius. Elektros energijos sunaudojimo lygis gali būti optimizuojamas pasitelkus į pagalbą „Eco Mode“ ir „e-Saver“ funkcijas. Taip modelis atitinka TCO 5.0 и EPEAT Silver standartų reikalavimus.

Rekomenduojama mažmeninė naujojo monitoriaus kaina sieks apie 250 JAV dolerių.

Šaltinis: penki.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha