„Fujifilm“ pristato fotoaparatą „X-M1“ ir du naujus „Fujinon“ objektyvus

Publikuota: 2013 m. birželio 25 d. antradienis

„Fujifilm“ kompanija pristato aukščiausios klasės fotoaparatą „Fujifilm X-M1“ su keičiamais objektyvais ir objektyvus „XF27mmF2.8“ bei „XC16-50mmF3.5-5.6“. Lengvas ir kompaktiškas fotoaparatas „X-M1“ pasižymi apdovanotųjų fotoaparatų „Fujifilm X-Pro1“ ir „X-E1“ išskirtine vaizdo kokybe, stiliumi,  savybėmis ir dar tobulesniu veikimu, naudingu ne tik foto entuziastams, bet ir platesniam vartotojų ratui. Abu naujieji objektyvai užtikrina puikią nuotraukų kokybę pačiomis įvairiausiomis fotografavimo sąlygomis: fotografuojant peizažus, darant atsitiktines nuotraukas, fotografuojant viduje ir portretus.

„X-M1“ pasižymi dideliu 16.3 mln. raiškos taškų „APS-C X Trans CMOS“ jutikliu, užtikrinančiu pilno kadro fotoaparatams prilygstančią vaizdo kokybę. Unikalus šio jutiklio spalvinio filtro taškų išdėstymas leidžia iki minimumo sumažinti „moire“ efektą ir chromatines aberacijas bei užtikrinti ryškius, ypatingai aukštos raiškos vaizdus. Vartotojai 1/3 žingsniu gali nustatyti jutiklio jautrumą nuo įprasto ISO200 iki net ISO6400, o taip pat pasinaudoti išplėstu ISO12800 ir ISO25600 diapazonu ir pasiekti neįtikėtinai ryškų vaizdą išvengiant triukšmo net ir prasto apšvietimo sąlygomis arba naktį.

„EXR Processor II“ užtikrina itin greitą veikimą – pasiruošimo fotografuoti laikas nuo 0.5 sek., užrakto vėlavimas tik 0.05 sek., greitasis fotografavimas net iki 5.6 k./sek. (maks. 30 kadrų).

Intuityvus ir greitas funkcijų pasirinkimas yra skirtas patogiai valdyti fotoaparatą viena ranka ir pasiekti puikius rezultatus net ir darant atsitiktinius kadrus. Visi valdymo mygtukai ir ratukai yra išdėstyti dešinėje LCD ekrano pusėje. Ratuką sukant nykščiu galima greitai nustatyti diafragmą, užrakto greitį ir ekspozicijos kompensavimą, o pavieniai mygtukai yra skirti dažniausiai naudojamoms funkcijoms, tokioms kaip baltos spalvos balansas, greitasis fotografavimas ir makro režimas.

„X-M1“ dvelkia klasika ir elegancija, tačiau yra lengvas bei kompaktiškas. Fotoaparatas yra tik 66.5 mm aukščio ir 39 mm gylio, o jo svoris, nepaisant didelio jutiklio, pakreipiamo LCD ekrano, vidinės blykstės, Wi-Fi ir blykstės pado yra vos 330 g.

„X-M1“ taip pat pasižymi „Fujifilm“ blykstės technologija reguliuojančia blykstės intensyvumą pagal fotografavimo sąlygas, bevieliu duomenų perdavimu, leidžiančiu greitai perkelti aukštos kokybės nuotraukas į mobilųjį telefoną ar kompiuterį, meniniais filtrais ir „Full HD“ filmavimu.

Fotoaparatas yra komplektuojamas su naujuoju, kartu pristatomu, „Fujinon XC16-50mmF3.5-5.6 OIS“ objektyvu (24-76 mm atitikmuo), puikiai papildančiu fotoaparatą ir padengiančiu vieną populiariausių židinio nuotolio diapazonų.

Taip pat „Fujifilm“ pristato objektyvą „Fujinon XF27mmF2.8“. Tai lengvas ir kompaktiškas, puikiai subalansuotas aukštos kokybės fiksuoto židinio nuotolio objektyvas, kurio fiksuojamas matymo kampas yra artimas žmogaus matymo kampui.

Galimos fotoaparato spalvos:  juoda, sidabrinė ir ruda; objektyvų spalvos: juoda ir sidabrinė.

Planuojama, kad fotoaparatas ir objektyvai prekyboje pasirodys jau rugpjūčio mėnesį.

Orientacinės kainos: fotoaparatas „X-M1“ be objektyvo – 2339 Lt; fotoaparatas „X-M1“ kartu su komplektuojamu objektyvu „Fujinon XC16-50mm“ – 2759 Lt; objektyvas „Fujinon XF27mmF2.8“ – 1549 Lt; objektyvas „Fujinon XC16-50mm“ – 1369 Lt.

Šaltinis: pranešimas spaudai
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha