LG paskelbta tarp atsakingiausių bendrovių pasaulyje

Publikuota: 2016 m. sausio 22 d. penktadienis

„LG Electronics“ (LG) paskelbta tarp atsakingiausių tarptautinių bendrovių pasaulyje. Sąrašą kasmet sudarantis žurnalas „Corporate Knights“ LG vardą į bendrovių šimtuką įtraukia trečius metus iš eilės.

Į keturiasdešimt ketvirtą vietą iš šimto patekusi LG Pasaulio ekonomikos forumo metu taip pat pelnė „Gold Class“ apdovanojimą. Šių įvertinimų LG susilaukė dėl kasmet didinamų investicijų į mokslinius tyrimus ir plėtrą, kurie bendrovei leidžia sukurti naujų darbo vietų ir ugdyti talentus.

Žurnalas „Corporate Knights“, sudarydamas atsakingiausių bendrovių šimtuką, vadovaujasi itin griežtomis taisyklėmis. Maždaug 4 tūkstančiai galingiausių bendrovių papuolančios į paskutinį etapą vertinamos remiantis 12 esminių kriterijų, tokių kaip tyrimai ir investicijos į technologijas, ilgalaikio turto valdymas, atsinaujinančios energijos naudojimas, esamų ir naujų darbuotojų gerovė bei kitais.

LG Vykdantysis viceprezidentas Lee Choong-hak sakė, kad „LG toliau tęs inovatyvių prietaisų gamybą taip prisidėdama prie vartotojų gyvenimo kokybės gerinimo bei vadovausis socialiai atsakingo verslo praktikomis. Mes tikime, kad tokia filosofija naudinga ne tik mums, bet turi įtakos ir bendram verslo aplinkos klimatui“.

Šaltinis: pranešimas spaudai
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha