LG pristato galingą išmanųjį telefoną už vidutinio kainą

Publikuota: 2016 m. vasario 17 d. trečiadienis

„LG Electronics“ (LG) pasaulinėje mobiliųjų technologijų parodoje atskleis, kaip atrodys naujieji telefonai „LG Stylus 2“, kurie kaip ir jų pirmtakai „LG G4 Stylus“ bus komplektuojami kartu su įvesties rašikliu. Atnaujintas ir šio telefono rašiklis, kurio valdymui skirta galvutė padengta nano danga.

„LG Stylus 2“ turi didelį 5,7 colių ekraną be to papildytas greitosiomis funkcijomis, kuriomis galima naudotis, pasitelkiant inovatyvų rašiklį. Plonytis, vos 7,4 mm storio ir sveriantis 145 g, naujasis telefonas yra žymiai plonesnis ir lengvesnis už savo pirmtaką. „LG Stylus 2“ bus parduodami su talpia 3,000 mAh baterija ir galimybe dėti papildomą SD kortelę, kad mėgstamu turiniu telefone būtų galima naudotis nevaržomai.

„LG Stylus 2“ – plačiam naudotojų ratui skirtas telefonas, kuris buvo kuriamas atsižvelgiant į naudotojų lūkesčius įsigyti mobiliuosius telefonus dideliu ekranu už vidutinę ar žemesnę kainą“, – sakė bendrovės „LG Electronics Mobile Communications Company“ prezidentas ir generalinis direktorius Juno Cho.

Šaltinis: pranešimas spaudai
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha