Varšuvoje – bankomatai ant ratų

Publikuota: 2015 m. balandžio 9 d. ketvirtadienis

Vienas Lenkijos bankas kartu su taksi bendrove „iTaxi“ ėmėsi plėsti mobiliosios bankininkystės galimybes. Elektromobiliuose „BMW i3“ bankas įrengė bankomatus, kuriuos, naudodamiesi mobiliąja programėle „IdeaBank Money Collection“, gali išsikviesti mažų įmonių atstovai.

Banko specialistų teigimu, tokia paslauga suteikia verslininkams galimybę tuščiai neeikvoti savo laiko. Verslininkai gali iš anksto pateikti konkretų laiką ir vietą bei sulaukti atvykstant automobilio-bankomato. Be to, klientas programėlės žemėlapyje realiuoju laiku mato automobilio buvimo vietą ir jo veiksmus. Mobilusis bankomatas leidžia klientams ne tik įnešti, bet ir išsiimti grynuosius pinigus.

Pirmoji transporto priemonė su įrengtu bankomatu jau pasirodė Varšuvos gatvėse. Pranešama, kad jei šios paslaugos paklausa bus didelė, ja galės naudotis ir kitų miestų gyventojai.

Šaltinis: finextra.com
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

susiję straipsniai

Populiarusis BMW elektromobilis „BMW i3“ nuvažiuos iki 50 proc. toliau

Koncernas BMW paskelbė, kad šią vasarą rinkai pasiūlys naują savo premium klasės elektromobilio „BMW i3“ versiją su talpesne baterija, kuri idealiomis sąlygomis leidžia įveikti atstumą iki 300 kilometrų. skaityti »

Populiariausi straipsniai

Kitoks požiūris į elektronines knygas

Skaityti knygas telefone ar planšetėje jau tampa norma, tačiau žmonės vis viena ilgisi „tikros“ knygos formos. Save „beveik dizaineriu“ vadinantis Fabrice Dubuy pristato kitokį knygų skaitytuvą – „TwistBook“. skaityti »