Prezidentė pasveikino mokinius ir mokytojus su Mokslo ir žinių diena

Publikuota: 2016 m. rugsėjo 1 d. ketvirtadienis

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė nuoširdžiai pasveikino visus šalies mokinius ir mokytojus Rugsėjo 1-osios – Mokslo ir žinių dienos – proga.

Sveikinime Prezidentė pabrėžė, kad ši diena atneša naujų galimybių pradžią – mokinius ir jų mokytojus pasitinka dar vieni įdomūs savo ir visos Lietuvos ateities kūrimo metai.

„Jūsų laukia atradimų ir įspūdžių kupina kelionė per mokslo ir žinių pasaulį, įkvepianti pažintis su mūsų valstybe, jos istorija ir kultūra. Tai laikas Jums augti ir stiprėti, mokytis kartu įveikti iššūkius, drąsiai siekti savų svajonių, tapti laisvai mąstančiomis, kūrybingomis, pilietiškomis asmenybėmis“, – sveikindama mokinius sakė šalies vadovė.

Prezidentė palinkėjo, kad naujaisiais mokslo metais mokykla taptų erdve, kurioje gera būti, kurioje tobulėja visi ir kurioje atsiskleisti gali kiekvienas.

Šaltinis: pranešimas spaudai
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

susiję straipsniai

Lietuvos žmonės ruošiasi išradingai minėti Valstybės gimtadienį

Prieš savaitę Lietuvos Respublikos Prezidentės Dalios Grybauskaitės inicijuota akcija „Vasario 16-ąją švęsk linksmai ir išradingai" jau sulaukė daugiau kaip 100 sumanių iniciatyvų kūrybingai ir prasmingai minėti Valstybės atkūrimo dieną. skaityti »

Populiariausi straipsniai