„Penki TV“ eterio naujiena – nauja laida „Aktualus interviu“

Publikuota: 2015 m. spalio 15 d. ketvirtadienis

Šį penktadienį, spalio 16 dieną, kanalo „Penki TV“ eteryje pradedama rodyti nauja politikos apžvalgininko Česlovo Iškausko (žr. nuotraukoje laida „Aktualus interviu“. Tai kas antrą savaitę transliuojami pokalbiai su valstybės vadovais, vyriausybės nariais, politikais, visuomenės veikėjais ir šiaip įdomiais žmonėmis. Joje bus įdėmiau pažvelgiama į svarbiausią savaitės įvykį ar vyraujančias tendencijas, koncentruojamas dėmesys į Lietuvos geopolitinę padėtį ir mūsų valstybės vaidmenį regioniniuose bei pasauliniuose procesuose. Išskirtinis dėmesys naujoje laidoje bus skiriamas savivaldos reikalams ir artėjantiems Seimo rinkimams.

Pirmasis „Aktualus interviu“ rengiamas su užsienio reikalų ministru Linu Linkevičiumi. Pokalbis suksis apie įvykius Sirijoje, Rusijos vaidmenį Artimuosiuose Rytuose, Vakarų reakciją į Sirijos bombardavimą, Lietuvos poziciją šiuo klausimu. Taip pat nebus išvengta prezidento rinkimų Baltarusijoje temos. Ministras pasisako už galimą sankcijų įšaldymą Baltarusijos režimui, bet ar tai nepaskatins šalies vadovo Aleksandro Lukašenkos suktis veidu į Rusiją?

Kitas interviu, kuris bus transliuojamas po dviejų savaičių (spalio 30 d.), rengiamas su Vilniaus miesto savivaldybės administracijos direktore Alma Vaitkunskiene. Valdininkė atsakys į klausimą apie sostinės plėtrą, sprendžiamas problemas, praėjus pusmečiui po savivaldos rinkimų.

Laidas taip pat bus galima rasti svetainėse www.penki.tv ir www.penki.lt.

Šaltinis: penki.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha