„Microsoft“ prabilta apie „Windows 8.2“ ir „Windows 9“

Publikuota: 2013 m. spalio 29 d. antradienis

„Microsoft“ artimi anoniminiai šaltiniai internete paskleidė informaciją, kad kompanijos specialistai jau dalykiškai aptarinėja operacinės sistemos „Windows 8.2“ atnaujinimą, taip pat naują visavertę operacinės sistemos versiją „Windows 9“.

Kalbant apie „Windows 8.2“ atnaujinimą, šaltiniai tvirtina, kad ji pasirodys kitų metų pavasarį. Kas būtent bus pakeista operacinėje sistemoje, nepatikslinama. Naudotojai tikrai gali tikėtis naujų techninių patobulinimų ir pataisymų.

Kaip skelbiama visų šaltinių informacijoje, operacinė sistema „Windows 9“ pasirodys ne anksčiau nei 2015 metais. Pranešama, kad ši operacinė sistema bus labiau orientuota į mobiliuosius įrenginius, turės patobulintą ir jutikliniam ekranui optimizuotą vartotojo sąsają, taip pat greičiausiai pasižymės personalinių kompiuterių ir mobiliųjų įrenginių duomenų sinchronizavimo „debesyje“ funkcija.

Šaltinis: penki.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

Populiariausi straipsniai

Dar daugiau „Samsung“ įrenginių bus galima suderinti su „Galaxy Gear“

„Samsung Electronics“ pranešė apie operacinės sistemos „Android 4.3“ („Jelly Bean“) atnaujinimą, leidžiantį išmanųjį laikrodį „Galaxy Gear“ naudoti ne tik su „Galaxy Note 3“, bet ir su „Galaxy S4“, „Galaxy S 3“ bei „Galaxy Note 2“ išmaniaisiais telefonais. skaityti »