„ECC-Net: Travel“ – nauja mobilioji programa keliaujantiems

Publikuota: 2014 m. liepos 2 d. trečiadienis

Specialiai vasaros atostogoms Europos vartotojų centrų tinklas (ECC-Net) išleido unikalią mobiliąją programą „ACC-Net: Travel“. Tai nepakeičiamas kelionės vadovas keliaujant Europos Sąjungoje, taip pat Islandijoje ir Norvegijoje. Programėlė padeda vartotojams susidoroti su sudėtingomis situacijomis keliaujant užsienyje ir pasakyti savo teises tos šalies, kurioje esate, kalba. Mobilioji programa suteikia teisinių žinių ir kalbos pagalbą 23 Europos Sąjungos, taip pat norvegų ir islandų, kalbomis.  

Programėlės naudotojai galės sužinoti ir pasakyti savo teises šiomis temomis: mažmeninė prekyba, automobilių nuoma, apgyvendinimas, medicinos paslaugos, oro ir geležinkelio transportas, taip pat kelionės autobusu ir jūra. Naudingos informacijos skyriuje yra nurodyti svarbūs telefono numeriai ir kontaktai kasdieniniams skubiems atvejams.

Mobilioji programa yra nemokama ir veikia neprisijungus prie interneto, siekiant išvengti tarptinklinio ryšio spąstų. Ji skirta mobiliesiems įrenginiams, turintiems „iOS“, „Android“ ir „Microsoft Windows“ operacines sistemas.

Šaltinis: pranešimas spaudai
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

susiję straipsniai

Vykstantiems atsotogauti – „ECC-Net: Travel“ mobilioji programa

Apsauginis kremas nuo saulės, akiniai nuo saulės ir kelionės dokumentai paruošti? Pasirengę svajonių atostogoms? Būkite pasiruošę ir atsisiųskite naudingą kelionėse mobilijąją programą „ECC-Net: Travel“, kurią specialiai sukūrė Europos vartotojų centrų tinklas (ECC-Net). skaityti »