„Dell“ kompiuteriuose – ir „Windows 7“, ir „Windows 8“

Publikuota: 2012 m. spalio 15 d. pirmadienis

Amerikos kompanija „Dell“ pranešė ir toliau savo kompiuteriuose diegsianti operacinę sistemą „Windows 7“. Net po oficialaus „Windows 8“ pristatymo, kuris suplanuotas spalio 26 dieną. Kompanijos direktoriaus Alison Gardner teigimu, bendrovė tieks šią operacinę sistemą tiek laiko, kiek bus leidžiama.

„Dell“ vis dar stengiasi perkelti savo verslo klientus iš „Windows XP“ į „Windows 7“. Stambioms įmonėms „Dell“ siūlys „Latitude“, „OptiPlex“ ir „Precision PC“ linijų produktus su šia operacine sistema. Peršokti iškart į „Windows 8“ iš XP A. Gardner nerekomenduoja, jei nereikalaujama ekrano jutiklinio funkcionalumo. Žaidimų ir nešiojamieji kompiuteriai su „Alienware“ vardu taip pat išsaugos „Windows 7“ pasirinkimo variantą.

„Microsoft“ kol kas nepranešė datos, kada „Windows 7“ nebebus diegiama bendrovės įrenginiuose. „Windows XP“ prietaisuose ji nebediegiama nuo 2010 metų spalio. „Vista“ sistemos atsisakyta dar po metų.

Prieš porą metų „Microsoft“ pateiktame plane numatyta, kad ankstesnės „Windows“ versijos pasirodžius naujesniajai galės būti parduodamos dar metus, o įrangos gamintojai turės galimybę diegti jas savo prietaisuose dvejus metus.

 

 

Šaltinis: oszone.net
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

Populiariausi straipsniai

Dar daugiau „Samsung“ įrenginių bus galima suderinti su „Galaxy Gear“

„Samsung Electronics“ pranešė apie operacinės sistemos „Android 4.3“ („Jelly Bean“) atnaujinimą, leidžiantį išmanųjį laikrodį „Galaxy Gear“ naudoti ne tik su „Galaxy Note 3“, bet ir su „Galaxy S4“, „Galaxy S 3“ bei „Galaxy Note 2“ išmaniaisiais telefonais. skaityti »