„Google“ ruošiasi pirkti programą „WhatsApp“

Publikuota: 2013 m. balandžio 8 d. pirmadienis

Kompanija „Google“ derasi dėl mobiliosios paslaugos keistis skubiais pranešimais „WhatsApp“ įsigijimo, praneša „Digital Trends“.

„Google“ už „WhatsApp“ pasirengusi sumokėti apie milijardą JAV dolerių. Тokią pat sumą 2012 metų pavasarį už programą keistis nuotraukomis „Instagram“ paklojo socialinis tinklas „Facebook“.

„Google“ gali „WhatsApp“ bazės pagrindu sukurti nuosavą universalią susirašinėjimo programą. Kovo viduryje buvo pranešama, kad kompanija nori į vieną platformą „Babble“ sujungti daugybę savo bendravimo programų, tarp jų – „Google Talk“, „Google Voice“ ir „Google+ Messenger“.

Programa „WhatsApp“ leidžia susirašinėti pasitelkiant mobilųjį telefoną, bet nemokant operatoriui už SMS. Vienas iš pagrindinių susirašinėjimo programos pranašumų – daugybės mobiliųjų platformų palaikymas. „WhatsApp“ galima įdiegti į įrenginius, valdomus „Android“, „BlackBerry“, „iOS“, „S40“, „Symbian“ ir „Windows Phone“.

„iPhone“ skirta „WhatsApp“ versija kainuoja vieną dolerį. Kitų operacinių sistemų valdomų išmaniųjų telefonų savininkai visus metus susirašinėjimo programa gali naudotis nemokamai, tačiau pasibaigus šiam terminui jie turės mokėti dolerį per metus. Вe to, „WhatsApp“ nėra reklamos.

Šaltinis: penki.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras

     

 


Captcha
 

Populiariausi straipsniai

Dar daugiau „Samsung“ įrenginių bus galima suderinti su „Galaxy Gear“

„Samsung Electronics“ pranešė apie operacinės sistemos „Android 4.3“ („Jelly Bean“) atnaujinimą, leidžiantį išmanųjį laikrodį „Galaxy Gear“ naudoti ne tik su „Galaxy Note 3“, bet ir su „Galaxy S4“, „Galaxy S 3“ bei „Galaxy Note 2“ išmaniaisiais telefonais. skaityti »