„Microsoft“ rengia „Windows Phone 8“ atnaujinimą „Apollo Plus“

Publikuota: 2012 m. lapkričio 28 d. trečiadienis

Neseniai išaiškėjo, kad „Microsoft“ savo mobiliosios operacinės sistemos „Windows Phone 8“ atnaujinimą, kuris turėtų vadintis „Apollo Plus“. Jis turėtų pasirodyti 2013 metų pradžioje ir ištaisyti daugybę smulkių sistemos klaidelių, kuriomis paskutiniu metu nuolat skundžiasi naudotojai.

Informacijos apie minėtą atnaujinimą nėra daug, tačiau skelbiama, kad „Apollo Plus“ pasižymės VPN palaikymu, be to, turima informacijos apie keletą pakeitimų, susijusių su „Windows Phone 8“ garso funkcijomis.

Galima drąsiai manyti, kad „Apollo Plus“ turės kur kas daugiau naujovių, tačiau kol kas jokios papildomos informacijos apie tai nėra. Kai kurių šaltinių teigimu, tai bus pirmasis „Windows Phone 8“ skirtas atnaujinimas, kurį bus galima įkrauti tiesiai iš telefono. Oficialiai jis bus greičiausiai pristatytas parodoje „MWC 2013“, kuri įvyks kitų metų vasarį.

 

 

Šaltinis: 3dnews.ru
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

Populiariausi straipsniai

Dar daugiau „Samsung“ įrenginių bus galima suderinti su „Galaxy Gear“

„Samsung Electronics“ pranešė apie operacinės sistemos „Android 4.3“ („Jelly Bean“) atnaujinimą, leidžiantį išmanųjį laikrodį „Galaxy Gear“ naudoti ne tik su „Galaxy Note 3“, bet ir su „Galaxy S4“, „Galaxy S 3“ bei „Galaxy Note 2“ išmaniaisiais telefonais. skaityti »