Operacinėje sistemoje „Android“ atnaujinti žemėlapiai „Google Maps“

Publikuota: 2013 m. liepos 11 d. ketvirtadienis

Kompanija „Google“ pateikė žymų savo kartografinės paslaugos „Android“ versijos atnaujinimą, apie kurį paskelbtą dar gegužę konferencijoje „Google I/O“. Dabar programėlė „Googe Maps“, skirta išmaniesiems telefonams ir planšetėms, gali pasigirti atnaujinta grafine sąsaja, nauju šriftu ir kitais pakeitimais.

Kur kas rimtesni funkciniai „Google Maps“ atnaujinimai: maksimaliai supaprastinta navigacija, atsirado realiuoju laiku atnaujinamos „informacinės kortelės“  kartu su pagrindiniais žemėlapio objektais, pasirodė vieningas vietų ir lankytinų objektų reitingas penkiabalėje sistemoje. Taip pat žemėlapiuose pradėjo atsispindėti išsami informacija apie padėtį keliuose ir atsirado funkcija, padedanti esant būtinybei naudotojui suplanuoti apvažiavimą.

Atnaujintą programėlę „Google Maps“ galima paleisti tik įrenginiuose, valdomuose operacinės sistemos „Android 4.0“ ir naujesnės. „Apple“ išmaniesiems telefonams ir planšetėms skirta programėlės versija bus išleista vėliau.

 

Šaltinis: dailytech.com
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

Populiariausi straipsniai

Dar daugiau „Samsung“ įrenginių bus galima suderinti su „Galaxy Gear“

„Samsung Electronics“ pranešė apie operacinės sistemos „Android 4.3“ („Jelly Bean“) atnaujinimą, leidžiantį išmanųjį laikrodį „Galaxy Gear“ naudoti ne tik su „Galaxy Note 3“, bet ir su „Galaxy S4“, „Galaxy S 3“ bei „Galaxy Note 2“ išmaniaisiais telefonais. skaityti »