„Login 2013“ kviečia rinkti progresyviausius kūrėjus internete

Publikuota: 2013 m. vasario 27 d. trečiadienis

Progreso konferencijos „Login“ organizatoriai kviečia balsuoti už geriausius praėjusių metų interneto projektus. Apdovanojimai Lietuvos interneto kultūros raidai nusipelniusiems žmonėms, įmonėms ir judėjimams bus įteikti balandžio 18–19 dienomis Vilniuje vyksiančioje  konferencijoje.

„Login 2013“ Lietuvos interneto apdovanojimai vyks dviem etapais. Iki balandžio 14 d. interneto vartotojai kviečiami rinkti interneto geriausiuosius oficialioje konferencijos svetainėje ir patys siūlyti savo nominacijas bei pretendentus į jas. Į antrąjį etapą pateks po 20 daugiausia balsų surinkusių 25-ių populiariausių kategorijų nominantai. Antrojo etapo metu nugalėtojus rinks speciali komisija, kurią sudarys 2012 m. interneto apdovanojimų nugalėtojai.

Didžiausias interneto ir technologijų bendruomenės susibūrimas Baltijos šalyse kasmet sutraukia daugiau nei 70 pranešėjų ir 3000 dalyvių iš viso pasaulio. Šiemet vyksianti jau VII progreso konferencija „LOGIN 2013“ bus skirta idėjoms, paslaugoms ir produktams, pakeitusiems mūsų kasdienio žaidimo taisykles. Laukiamiausias svečias ir pagrindinis „LOGIN 2013“ pranešėjas – vienas iš kompanijos „Apple“ įkūrėjų „Steve‘as Wozniakas. Jis žada pasidalyti asmenine patirtimi apie kūrybiškumo svarbą technologijų eroje.

Pernai lankomumo rekordą pasiekusioje konferencijoje „LOGIN 2012“ aktyviai dalyvavo įmonių grupės „Penki kontinentai“ specialistai. Jie dvi dienas kvietė internete stebėti tiesioginę renginio transliaciją, kuriai į pagalbą pirmą kartą Lietuvoje pasitelkta OTT (angl. Over the Top) technologija, leidžianti stebėti vaizdo ir garso medžiagą bet kuriame įrenginyje (kompiuteryje, išmaniajame telefone, planšetėje) bet kurioje pasaulio vietoje.

 

Šaltinis: penki.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras

     

 


Captcha