Pasiektas susitarimas dėl UAB „SNORO lizingas” akcijų pardavimo LHV ir RAZFin

Publikuota: 2013 m. gegužės 18 d. šeštadienis

BAB banko „SNORAS” bankroto administratorius Neil Cooper patvirtina, kad bankas pasiekė susitarimą su vienu didžiausių Estijos banku LHV ir jo partneriu RAZFin, Rakauskų šeimos bei Žabolis Partners kontroliuojama investicine bendrove, dėl UAB „SNORO lizingas” akcijų pardavimo.  Sandorį užbaigti tikimasi per keletą mėnesių, gavus Konkurencijos tarybos pritarimą ir įvykdžius kitas sandorio sąlygas.

Banko kreditorių komitetas patvirtino šio pardavimo metodą bei pagrindines sandorio sąlygas, tad šalys sieks įvykdyti sandorį iki 2013 m. liepos pabaigos. UAB „SNORO lizingas” akcijos parduodamos bei bendra sandorio vertė yra 74 milijonai litų. Daugiau informacijos galėsime pateikti kuomet bus įgyvendintas sandoris.

„Šiandien džiaugiamės galėdami paskelbti, kad pasiekėme susitarimą su LHV ir RAZFin. Toliau dėsime visas pastangas, kad sandoris būtų įvykdytas greitai. Džiaugiamės pasirinkę patikimą ir skaidrų investuotoją „Snoro lizingo“ bendrovei. Akcijų pirkimo–pardavimo sutartis, kurią pasirašėme su LHV ir „RAZFin“ – labai svarbus žingsnis judant link „Snoro lizingo“ pardavimo proceso užbaigimo, užtikrinant didžiausią naudą banko kreditoriams ", – teigė banko „Snoras“ bankroto administratorius Neil Cooper.

Šaltinis: pranešimas spaudai
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha