Singapūre bus ruošiami skaitmeninės epochos bankų darbuotojai

Publikuota: 2015 m. gruodžio 21 d. pirmadienis

Singapūro bankas „DBS Bank“ atidaro Mokymo centrą, kuris ruoš bankų darbuotojus, atitinkančius skaitmeninės epochos reikalavimus.

Banko patalpose numatoma įgyvendinti apie 10 tūkstančių mokymų per metus. Mokymo kursuose bus ugdomas banko darbuotojų skaitmeninis mąstymo būdas. Čia vyks ne tik teoriniai, bet ir praktiniai mokymai – tam įrengtas atskiras banko skyrius, kur besimokantieji galės išmėginti aptarnauti klientus, naudodamiesi skaitmeninėmis priemonėmis.

Ši banko iniciatyva prisideda prie Singapūro valstybinės programos „Ateities mokslai“ įgyvendinimo. Joje numatyta, kad bankų darbuotojams bus siūloma dalyvauti dirbtinio intelekto ir kitokių informacinių technologijų mokymuose.

„Privalome palaikyti nepertraukiamą mokymo procesą, kad kurtume ateities darbo jėgą ir profesinę erdvę, kurios pagrindu bus formuojama banko „DBS Bank“ ir visos finansinės  sferos ateitis“, – sako „DBS Bank“ prezidentas Peteris Sich.

Neseniai šiame Singapūro banke buvo įgyvendintas finansinių įstaigų darbuotojų ir pradedančiųjų įmonių bendradarbiavimo projektas. 

Šaltinis: mogu.by
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

susiję straipsniai

Singapūre už transporto paslaugas bus galima atsiskaityti išmaniosiomis apyrankėmis

Singapūro mokėjimo technologijų ir telekomunikacijų bendrovė „EZ-Link“ pristatė savo elektroninės piniginės CEPAS integraciją į išmaniąsias sportines apyrankes „Garmin“ ir „Watchdata Technologies“. skaityti »