Į konferenciją „Verslas ir vadyba“ susirinko mokslininkai iš 22 šalių

Publikuota: 2014 m. gegužės 20 d. antradienis

Praeitos savaitės pabaigoje Vilniaus Gedimino technikos universiteto Verslo vadybos fakultetas (VGTU VVF) organizavo 8-ąją tarptautinę mokslinę konferenciją „Verslas ir vadyba 2014“.

Gegužės 15-16 d. vykusioje konferencijoje dalyvavo  kviestiniai bei norą dalyvauti išreiškę užsienio ir Lietuvos mokslininkai. Iš beveik 300 konferencijai pateiktų pranešimų buvo atrinkta apie 90, kurie atitiko konferencijos reikalavimus ir buvo rekomenduoti recenzentų.

Pirmąją konferencijos „Verslas ir vadyba 2014“ dieną surengta plenarinė pranešimų sekcija. Po  bendros sesijos dalyviai pranešimus skaitė organizacijų, aukštojo mokslo vadybos, finansų inžinerijos, tarptautinės ekonomikos, inovacijų ir verslo vadybos, socialinės ir ekonominės verslo aplinkos, informacijos ir komunikacijos technologijų, logistikos ir kitose sekcijose. Visi konferencijoje skaityti pranešimai bus perduoti „Thomson Reuters“ bei kitoms mokslinėms duomenų bazėms.

„Noriu padėkoti kolegoms, kurie į konferenciją jau atkeliauja ne pirmus metus: tokį gestą laikome konferencijos kokybės įrodymu. Norėčiau pasidžiaugti ir gausėjančiu naujų dalyvių būriu: dėkoju už pasitikėjimą“, – sakė Verslo vadybos fakulteto dekanė, profesorė Jelena Stankevičienė ir pridūrė, jog į konferenciją susirinko mokslininkai iš 22 pasaulio šalių – Latvijos, Slovakijos, Lenkijos, Čekijos, Italijos, Irano, Ispanijos, Taivano, Kipro, Malaizijos, Pietų Afrikos, Jungtinės karalystės ir kitų.

Šia konferencija siekiama suburti panašiomis sritimis besidominčius tyrėjus, mokslininkus. Tai – galimybė įžiebti profesionalų diskusijas apie vadybos ir ekonomikos pokyčius, pastebimus tiriant verslo sritį ir studijuojant pasaulines vystymosi tendencijas. „Verslas ir vadyba“ siekia susumuoti pasiekimus ir įvertinti kylančias problemas. Negana to, tai – puiki proga susitikti kolegų, su jais pasikeisti patirtimi ir žiniomis, praplėsti pažinčių ratą.

Šaltinis: vgtu.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

Populiariausi straipsniai