Įdomiausios finansiniam sektoriui skirtos konferencijos Europoje

Publikuota: 2017 m. sausio 20 d. penktadienis

Siūlome Jums 10 renginių Europoje, skirtų finansinių technologijų temoms. Nepraleiskite jų – tai gera proga užmegzti naujų naudingų pažinčių ir sužinoti daug naujo apie rinkos plėtrą.

„Paris Fintech Forum“

Sausio 25–26 dienomis Paryžiuje vyks konferencija „Paris Fintech Forum“. Joje tikimasi 2 tūkst. lankytojų. Čia taip pat bus galima išgirsti 160 pranešimų, kuriuos skaitys bankų, telekomunikacijų kompanijų, draudimo bendrovių vadovai. Konferencijoje netrūks diskusijų apie bankininkystės ateitį, mobiliųjų bankų perspektyvas ir šiuolaikinio finansų sektoriaus tendencijas.

„Finovate Europe 2017“

Šis renginys vyks Londone vasario 7–8 dienomis. Jame bus galima išvysti inovatyviausių finansinių ir bankinių technologijų. Į konferenciją susirinks bankų ir finansinių institucijų vadovai, rinkos analitikai, tinklaraštininkai ir, žinoma, įvairūs verslininkai. Renginį vainikuos geriausios pradedančiosios finansų sektoriaus bendrovės rinkimai.

„CeBIT 2017“

Kovo 20–24 dienomis Vokietijoje, Hanoverio mieste, rengiama konferencija „CeBIT“. Šiemet ji pasitinka svečius su šūkiu „Ištirk skaitmeninį pasaulį“. Konferencijoje ekspertai aptars tokias temas, kaip daiktų internetas, virtualiosios valiutos, didieji duomenys, dirbtinis intelektas, kibernetinis saugumas ir kt. Parodoje bus galima ne tik susipažinti su inovacijomis, bet ir jas išbandyti. Pavyzdžiui, pernai vienam savanoriui konferencijoje į ranką buvo įsiūtas NFC lustas.

„Innovate Finance Global Summit“

Balandžio 20–21 dienomis vėl kviečia Londonas. Čia rengiama konferencija „Innovate Finance Global Summit“, kuri laikoma vienu prestižiškiausių tokio pobūdžio renginių. Į konferenciją susirenka įtakingiausių finansinių organizacijų ir pradedančiųjų bendrovių atstovai. Pagrindinės šių metų temos – „Brexit“ pasekmės, globalios FinTech ekosistemos kūrimas, valstybinis reguliavimas XXI amžiuje ir skaitmeninės asmens atpažinimo technologijos.

„FinDEVr London“

Birželio 12–13 dienomis Didžiosios Britanijos sostinėje vyks „FinDEVr London“. Visi FinTech sektoriaus atstovai jau seniai privalėjo įtraukti šį renginį į savo tvarkaraščius. Forume bus galima išvysti dešimtis naujų sprendimų ir įrankių, platformų ir API (angl. Application Programming Interface), kuriuos pristatys pažangiausios pasaulio technologijų bendrovės. Konferencija taip pat rengiama Niujorke ir San Franciske.

„EBAday“

Birželio 20–21 dienomis į Dubliną kviečia forumas „EBAday“. Šiemet jis rengiamas jau 12 kartą. Tai galimybė aptarti esmines mokėjimų rinkos tendencijas ir pokyčius. Šiais metais renginyje laukiama daugiau nei 1 000 bankų ir finansų įstaigų atstovų.

„Money 20/20 Europe“

Šis renginys vyks Danijos sostinėje Kopenhagoje birželio 26–28 dienomis. Tai ne šiaip konferencija, o tikras FinTech sektoriaus pokyčių katalizatorius. Renginio organizatoriai žada, kad čia įvyks daug įdomių sandorių, o lankytojai taps naujų įmonių atsiradimo liudininkais. Konferencijoje taip pat bus pristatyta įvairių inovatyvių sprendimų. 

„Fintech Week London“

Ši konferencija liepos 7–14 dienomis vyks Londone. Šis renginys – tai gera galimybė įsitikinti, kad Londonas vis dar išlieka pasauline FinTech sostine. Per 7 dienas konferencijos lankytojai sužinos daug naujo apie pinigus ir mokėjimus, išsamiau susipažins su „Blockchain“ technologija ir netgi galės stebėti hakatoną (programinės įrangos kūrėjų maratoną).

„PayExpo Europe“

Spalio 4–5 dienos vėl keliaujame į Londoną. Konferencija „PayExpo“ demonstruos naujausias technologijas ir inovacijas bankams, mažmeninės prekybos įmonėms, transporto operatoriams ir mobiliojo ryšio tiekėjams. Čia taip pat bus suteikta galimybė papildyti savo mokėjimo kanalų spektrą arba iš esmės pakeisti turimą mokėjimo platformą. Kovą toks pat renginys vyksta Meksikoje.

„TrusTech 2017“

Prancūzijoje, Kanuose, lapkričio 28–30 dienomis siūloma puiki galimybė pasiklausyti ekspertų pranešimų ir susitikti su profesionalais iš 130 pasaulio šalių. Be to, konferencijos „TrusTech 2017“ metu vyks paroda, kurioje bus galima išvysti pažangiausių asmens atpažinimo ir mokėjimo sprendimų.

Šaltinis: psm7.com
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras

     

 


Captcha
 

susiję straipsniai

LKTA konferencijoje – sparčiai besikeičianti televizija ir rinkos aktualijos

Nuolat besikeičianti ir vis daugiau galimybių naudotojams atverianti šiuolaikinė televizija kelia ir vis daugiau iššūkių. Apie tai, kuo gyvena televizijos kūrėjai ir transliuotojai ir kokias problemas jie šiandien sprendžia, buvo kalbėta birželio 10–12 dienomis Vilniuje vykusioje... skaityti »