LEU dalyvaus konferencijoje-festivalyje „Studfestas“

Publikuota: 2016 m. spalio 10 d. pirmadienis

Spalio 14 d. „Siemens“ arenoje (Vilnius) vyks konferencija-festivalis „Studfestas“, padėsiantis moksleiviams atsakyti į klausimus apie studijas ir karjerą. Ką daryti baigus mokyklą, kokias studijas rinktis?

„Studfesto“ pranešėjai dalysis patirtimi, kaip planuoti karjerą, pagal kokius kriterijus rinktis karjeros kryptį, ką daryti jau šiandien, kad būtum sėkmingas ateityje. Tarp 16 Lietuvoje žinomų pranešėjų į moksleivius kankinančius klausimus bandys atsakyti ir Lietuvos edukologijos universiteto (LEU) Istorijos fakulteto (IF) Filosofijos katedros vedėjas doc. dr. Liutauras Degėsys. Jo paskaita pagrindinėje arenoje prasidės 15.25 val.

Šiais metais festivalyje pristatoma naujiena – speciali erdvė, kurioje bus skaitomi pranešimai, skirti tik mokytojams („Siemens“ arenos „Orange“ klubas). Šioje erdvėje 17.00–17.45 val. LEU atstovai dr. Rasa Nedzinskaitė ir dokt. Justinas Monkevičius ves paskaitą tema „Mokytojų profesijos ateitis reprofesionalizacijos, deprofesionalizacijos procesų gniaužtuose“.

Į konferenciją atvyks tūkstančiai Lietuvos moksleivių, ieškančių savo karjeros kelio ir sėkmės recepto. Doc. dr. L. Dėgesys skaitys paskaitą tema „Atrasti, suprasti ir susikurti save“.

Šaltinis: pranešimas spaudai
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

Populiariausi straipsniai