„Google“ kuria smegenyse priauginamą lustą

Publikuota: 2013 m. liepos 29 d. pirmadienis

Niekam ne paslaptis, kad „Google“ domisi mobiliąja elektronika ir netgi jau tapo savotiška pioniere išleidusi „Google Glass“ išplėstos realybės akinius. Tačiau korporacija nusprendė eiti dar toliau ir kuria ypatingą lustą, kuris, spėjama, bus priauginamas naudotojo smegenyse.

Naujasis „Google“ inžinierių kūrinys galės paversti žmogų tikru kiborgu. Lustas įaugs į žmogaus smegenis ir leis atlikti būtinos informacijos paiešką mintyse.

Pabrėžiama, kad naujasis lustas visų pirma bus orientuotas į žmones, turinčius ribotas galimybes – tokius, kurie patys negali naudotis paieška internete. Be to, priauginti lustai galės pagelbėti neįgaliesiems judėti mieste.

Deja, kol kas nežinoma, kokioje kūrimo stadijoje yra naujasis gaminys ir kada jį bus galima pradėti naudoti kasdieniame gyvenime.

Šaltinis: penki.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras

     

 


Captcha
 

Populiariausi straipsniai

Kitoks požiūris į elektronines knygas

Skaityti knygas telefone ar planšetėje jau tampa norma, tačiau žmonės vis viena ilgisi „tikros“ knygos formos. Save „beveik dizaineriu“ vadinantis Fabrice Dubuy pristato kitokį knygų skaitytuvą – „TwistBook“. skaityti »