„Intel“ pademonstravo 500 skraidyklių šviesos šou

Publikuota: 2016 m. lapkričio 10 d. ketvirtadienis

Panaudodama 500 bepiločių skraidyklių su šviesos diodais bendrovė „Intel“ pristatė įspūdingą šviesos šou, kuris buvo įtrauktas į Gineso rekordų knygą.

Tarpusavyje sinchronizuotos  skraidyklės, skrisdamos pagal muziką, danguje „įrašė“ skaičių 500 ir bendrovės pavadinimą „Intel“. Po šio rekordo bendrovė sieks į dangų išleisti 1 000 skraidyklių.

„Intel“ atstovų teigimu, svarbiausia, kad skraidyklėms valdyti nereikia daugybės žmonių, užtenka vos keleto. 500 skraidyklių šou sukūrė 4 darbuotojai.

Demonstruodama skraidyklių galimybes, bendrovė „Intel“ nori parodyti, kad šie įrenginiai gali būti naudojami kurti kūrybiškai reklamai, papuošti renginiams ar net pakeisti fejerverkams, kurie yra pavojingi ir kelia daugiau triukšmo.

Skraidyklės – ekonomiška, pigi ir, palyginti, tyli priemonė. Jos gali būti nesunkiai programuojamos, o jų veiksmai suderinami su muzika. Šviesos šou naudotos skraidyklės sveria vos pusę kilogramo ir gali išsilaikyti ore apie 20 min.

Šaltinis: intel.com
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras

     

 


Captcha
 

Populiariausi straipsniai

Kitoks požiūris į elektronines knygas

Skaityti knygas telefone ar planšetėje jau tampa norma, tačiau žmonės vis viena ilgisi „tikros“ knygos formos. Save „beveik dizaineriu“ vadinantis Fabrice Dubuy pristato kitokį knygų skaitytuvą – „TwistBook“. skaityti »