„Skype“ naudotojams – 3D skambučiai

Publikuota: 2013 m. rugsėjo 2 d. pirmadienis

Vaizdo skambučių tarnybų yra daug, tačiau viena populiariausiųjų iki šiol išlieka „Skype“. Antra vertus, nors mes savo draugus ir šeimos narius ir galime pamatyti per atstumą, tačiau mus ir toliau skiria ekranas. Todėl „Skype“ planuoja pasiūlyti galimybę, kad skambinantysis matytųsi 3D.

Kompanijos „Skype“ viceprezidentas Markas Gillettas papasakojo, kad šiuo metu darbuojamasi prie 3D skambučių galimybės. Žinoma, nereikia laukti, kad ši technologija bus prieinama visiems „Skype“ vartotojams jau po kelių mėnesių. M. Gillettas iš karto įspėjo, jog technologijos diegimas užtruks ne vienerius metus.

„Skype“ viceprezidento teigimu, atitinkamos kameros ir ekranai jau yra laboratorijose, visa tai veikia, tačiau reikia laiko, kad tokiems įrenginiams būtų sukurta reikiama ekosistema.

Šaltinis: penki.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

Populiariausi straipsniai

Kitoks požiūris į elektronines knygas

Skaityti knygas telefone ar planšetėje jau tampa norma, tačiau žmonės vis viena ilgisi „tikros“ knygos formos. Save „beveik dizaineriu“ vadinantis Fabrice Dubuy pristato kitokį knygų skaitytuvą – „TwistBook“. skaityti »