Iš Milano – su naujais potencialiais partneriais

Publikuota: 2004 m. vasario 26 d. ketvirtadienis

Italijos madų sostinėje Milane vasario 16-17 dienomis svečiavosi ir Lietuvos bendrovė „Penki kontinentai“. Tik šį kartą kalbama buvo ne apie naujausias madų bei stiliaus tendencijas. Milane „Penki kontinentai“ dalyvavo susitikime su Italijos telekomo optinio kabelio operatoriumi, kompanija „FastWeb.

 

Susitikime „Penkių kontinentų“ įmonių grupė dalyvavo informacinių technologijų kompanijos „Cisco“ Italijos padalinio bei jos Pažangiųjų Technologijų vadovo Guido Romagnoli kvietimu. Guido Romagnoli yra vienas pagrindinių „Cisco“ kompanijos vadovų. Būtent „Cisco“ ir organizavo susitikimą su daugybe pasaulio kompanijų, kaip su potencialiais partneriais, kvietė pristatinėti savo pasiekimus naudojant „Cisco“ optinio kabelio technologiją. 1984 metais įkurta „Cisco“ kompanija specializuojasi interneto apsaugos sferoje. Kompanija visame pasaulyje turi daugiau nei 34 tūkstančius darbuotojų.

 

Viena iš „Cisco“ kompanijos specializacijų yra ir IP telefonija bei balso perdavimo technologija. Kai kuriuos šios kompanijos siūlomus IP telefonus įsigyti siūlo ir „Penki kontinentai“.

 

„Penkių kontinentų“ įmonių grupė susitikimo metu daugiausia akcentavo savo optinį „Skynet“ tinklą bei kitus savo projektus, kurie nustebino „Cisco“ kompaniją. Ši pasiūlė Lietuvos bendrovei kartu vykti į reklamines keliones (vadinamuosius „roadshows“) bei pristatinėti savo produktus bei sprendimus ir kartu bendradarbiauti.

 

Skynet“ optinį tinklą bei ypač jo architektūrą netruko pastebėti ir italų „FastWeb“ kompanija. Ši viena didžiausių Europos optinio tinklo operatorių pradėjo kalbas apie galimą bendrą pilotinį, bandomąjį projektą su „Penkių kontinentų“ kompanija bei šios antrine įmone „Skaineta“, t. y. kartu pabandyti sujungti abu kompanijų optinius tinklus.

 

Nemažai susitikimo dalyvių nustebino „Penkių kontinentų“ įmonių grupės bei „Skainetos“ siūlomos mobiliosios teisininkų konsultacijos, kuriomis „Skynet“ optinio tinklo vartotojai gali naudotis nemokamai. Konsultacijas šiuo metu teikia teisininkai Darius Katauskas bei Paulius Vinkleris. Konsultuojantis realiuoju laiku per internetą bet kuriuo metu galima operatyviai ir skubiai sulaukti atsakymo į iškilusį teisinį klausimą. Videoforumuose galima teikti tarptautines konsultacijas – konsultuoti emigrantus iš Lietuvos, taip pat klientus, kurie kitoje valstybėje netikėtai susiduria su teisinio pobūdžio klausimais. Videoforumai – tai unikalus būdas bendrauti, transliuoti vaizdo konferencijas, organizuoti seminarus, sulaukti specialistų pagalbos ar patarimų. Visa informacija įrašoma, saugoma ir kaupiama duomenų bazėje, todėl vartotojai bet kuriuo metu galės peržiūrėti archyvo medžiagą ir ten surasti jiems reikalingą informaciją. Naudinga teisine medžiaga galės pasinaudoti socialinius mokslus studijuojantys studentai ar nedidelę darbo patirtį turintys advokatų asistentai.

 

Be šių produktų bei paslaugų, susitikimo dalyvius taip pat susipažino su „Penki kontinentai“ siūloma sąskaitybos sistema, kuri yra pritaikyta „Penki kontinentai“ interneto vartotojams. Neliko nepastebėta ir kompanijos siūloma resursų valdymo sistema bei videoforumai. Jie taip pat yra įdiegti ir antrinės „Penki kontinentai“ įmonės „Penkių kontinentų bankinės technologijos“ (BS/2) tinklapyje, kuriame galima gauti kvalifikuotą specialistų pagalbą. Garso ar vaizdo faile palikite įrašą su užfiksuota problema, o specialistai padės jums pagelbėti iškilusiais klausimais. Anot „Cisco Systems“ vadovo Lietuvoje Rimvydo Maskaliūno, šis vizitas buvo abipusiai naudingas: „Penkų kontinentų“ įmonių grupė susipažino su Cisco tekiamomis paslaugomis, o italų kolegas supažindino su savo pasiekimais.

 

Šis „Cisco“ bei „FastWeb“ kompanijų organizuotas susitikimas dar kartą įrodo, jog „Penkių kontinentų“ įmonių grupė eina teisingu keliu, kad jos kuriami ir ateities projektai yra modernūs, naujoviški bei atitinkantys aukščiausius reikalavimus, o naujieji partneriai tik dar labiau sutvirtins šį įvaizdį.

 

Laukia dar vienas renginys

 

Vasario mėnesio pradžioje „Penki kontinentai“ įmonių grupė itin sėkmingai dalyvavo savo partnerio, Vokietijos bankinių technologijų kompanijos „Wincor Nixdorf“ rengtoje kasmetinėje bankinių technologijų bei savitarnos įrangos parodoje „Wincor World 2004“. Kompanija pristatė savo produktus bei sprendimus, kuriais susidomėjo daugybė kompanijų, tarp jų ir telekomunikacijų milžinė „Siemens“ bei garsus bankas „Standard Chartered“. Plačiau apie šią parodą galite paskaityti čia>>>.

 

Kovo 18-24 dienomis „Penki kontinentai“ laukia dar vienas išbandymas – kasmetinė didžiausia pasaulyje informacinių technologijų bei telekomunikacijų (ITT) rinkos paroda „CeBIT 2004“, kaskart vykstanti Vokietijos mieste Hanoveryje. Šiemetinėje parodoje dalyvaus žymiausios pasaulio kompanijos: „Microsoft“, „Oracle“, „Sun Microsystems“, „Siemens“, „Hewlett-Packard“, „Phillips“, „Samsung“, „Wincor Nixdorf“. Tarp jų bus ir „Penki kontinentai“ įmonių grupė, pristatysianti savo naujausius bei moderniausius sprendimus bei produktus.

 

Parodoje bus pristatytas jau minėtas optinis „Skynet“ tinklas, IP telefonija, nuolaidų kortelės, el. komercijos paslaugų kompleksas, bankiniai sprendimai („SmartSafe“, „ATMeye“, multiseifai, EMVstandarto sprendimai, duomenų tvarkymo sistema PDS). Plačiau apie parodą galite sužinoti specialiai jai skirtoje svetainėje.

 

Šaltinis:
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras

     

 


Captcha
 

susiję straipsniai