„Penkių kontinentų komunikacijų centras“ konferencijoje „LOGIN 2014“: koja kojon su IT inovacijomis

Publikuota: 2014 m. balandžio 4 d. penktadienis

Š. m. balandžio 10–11 dienomis Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“ vyks aštuntoji interneto ir technologijų konferencija „LOGIN 2014“. Renginyje, kuris kasmet sutraukia daugiau nei 3 tūkst. naujausių technologijų gerbėjų, dalyvaus ir įmonių grupei „Penki kontinentai“ priklausanti bendrovė „Penkių kontinentų komunikacijų centras“. Konferencijos dalyviams įmonė pristatys interaktyvų stendą, jau pamėgtas tiesiogines transliacijas ir pranešėją iš Suomijos.

Pasak bendrovės atstovo Tomo Okmano, „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ – įmonė, kuri domisi naujovėmis ir žengia koja kojon su pažangiausiomis technologijomis. O dalyvavimas „LOGIN‘e“ – tai ne tik proga sužinoti ką nors naujo, bet ir galimybė pristatyti rinkoje inovatyvius sprendimus bei tendencijas. „Šiais metais interaktyviame „Penkių kontinentų komunikacijų centro“ stende pristatysime IT priežiūros paslaugas „ProfIT“ ir vieną iš sprendimų – nuotolinių darbo vietų įrengimą naudojant „debesų“ technologijas. Šis sprendimas leidžia prisijungti prie savo darbo vietos bet kuriuo metu bet kurioje pasaulio vietoje turint tik ekraną (kompiuterį, planšetę, išmanųjį telefoną) ir klaviatūrą. Be to, visi, kurie ateis į stendą, galės dalyvauti žaidime ir laimėti planšetinį kompiuterį bei kitus vertingus prizus“, – sako T. Okmanas.

Bendrovė „Penki kontinentai“ trečius metus iš eilės visiems, besidomintiems technologijų naujovėmis, taip pat siūlys stebėti tiesiogines konferencijos transliacijas internetu HD (angl. high definition) kokybe savo kompiuteryje ar išmaniajame įrenginyje. Transliacijos metu bus galima išgirsti konferencijos dalyvių pranešimus ir pasiklausyti IT ekspertų įžvalgų. Pernai transliacija prie ekranų sutraukė rekordinį susidomėjusiųjų skaičių – beveik 60 tūkstančių.

Šiemet „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ kviečia konferencijos dalyvius pasiklausyti ilgametės savo partnerės bendrovės „Cisco“ pranešimo. Tai kompanija, garsėjanti ne tik savo įranga, bet ir IT technologijų plėtros įžvalgomis. Įmonė turi specialistų, kurie analizuoja ir prognozuoja ateities technologijų įtaką verslui bei kasdieniam žmonių gyvenimui. Bendrovės „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ į konferenciją pakviestas „Cisco“ generalinis direktorius Suomijai ir Baltijos šalims Esa Korvenmaa renginyje skaitys pranešimą tema „Internet of Everything – Connect the Unconnected“ (liet. viso ko internetas – sujungti nesujungiama).

Šiemet LOGIN pranešimams ir renginiams bus skirtos net 7 salės, tad dalyviai turės galimybių mėgautis įdomiu ir kaskart vis kitokiu konferencijos turiniu. Dvi dienas truksiančią konferenciją jau penktą kartą vainikuos „Lietuvos interneto apdovanojimai 2014“.

LOGIN – tai didžiausias interneto ir technologijų bendruomenės susibūrimas Baltijos šalyse kasmet sutraukiantis daugiau nei 80 pranešėjų ir per 3 tūkst. dalyvių iš viso pasaulio. 2007 m. prasidėjęs kaip Lietuvos tinklaraštininkų konferencija, LOGIN išaugo į tarptautinį renginį. Per septynerius metus savo vizijomis LOGIN metu dalijosi tokios iškilios asmenybės, kaip Steve‘as Wozniak‘as („Apple“), Bas‘as Lansdorp‘as („Mars One“), Peter‘is Sunde („The Pirate Bay“), Darko Dujič‘ius („Google“), Jimmy‘s Wales‘as („Wikipedia“), Corrado Tomassoni‘is („PayPal“) ir kiti.

Šaltinis: penki.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras

     

 


Captcha