„BlackBerry Messenger“ žinučių tarnybos „iPhone“ vartotojai šį mėnesį dar neišvys

Publikuota: 2013 m. birželio 9 d. sekmadienis

Kompanija „BlackBerry“ paneigė šią savaitę pasirodžiusius gandus, jog populiari žinučių „BlackBerry Messenger“ (BBM) į „iPhone“ ir „Android“ išmaniuosius telefonus atkeliaus birželio 27 dieną.

„Gera žinia – birželio 27 dieną „BlackBerry Messenger“ bus galima atsisiųsti į „iOS“ ir „Android“ įrenginius!“, – tokią žinutę savo „Twitter“ profilyje paskelbė mobiliojo ryšio operatorius „T–Mobile“. Tačiau „BlackBerry“ ilgai nelaukė – kompanijos atstovai leidiniui „Financial Post“ paneigė šį gandą.

„BlackBerry“ oficialiai pranešė „Financial Post“, jog BBM birželio 27 dieną dar nebus pasiekiamas naujoms mobiliosioms platformoms, o tiksli išleidimo data dar nenustatyta.“

Penki.lt jau anksčiau rašė, kad kompanijos „BlackBerry“ populiari žinučių tarnyba „BlackBerry Messenger“ atkeliaus į „iPhone“ ir „Android“ išmaniuosius telefonus jau šią vasarą.


Šaltinis: penki.lt, itouch.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

Populiariausi straipsniai

Dar daugiau „Samsung“ įrenginių bus galima suderinti su „Galaxy Gear“

„Samsung Electronics“ pranešė apie operacinės sistemos „Android 4.3“ („Jelly Bean“) atnaujinimą, leidžiantį išmanųjį laikrodį „Galaxy Gear“ naudoti ne tik su „Galaxy Note 3“, bet ir su „Galaxy S4“, „Galaxy S 3“ bei „Galaxy Note 2“ išmaniaisiais telefonais. skaityti »