Bėgimo į „Europą“ iššūkį įveikė 20-imt „Penki kontinentai“ grupės darbuotojų!

Publikuota: 2023 m. gegužės 23 d. antradienis

„Penkių kontinentų“ įmonių grupė  didžiuojasi savo darbuotojais, kurie ne tik nuolat siekia aukštų profesinių tikslų, bet ir mėgsta aktyvų gyvenimo būdą, įveikia nestandartinius iššūkius.  

Gegužės 20 d., šeštadienį, 20-imt grupės įmonių darbuotojų dalyvavo didelės ištvermės ir valios pareikalavusiame bėgime į „Europos“ dangoraižį.  

Tokios neįprastos bėgimo varžybos šiemet buvo surengtos aštuntąjį kartą. Jas organizavo nekilnojamojo turto plėtros bendrovė „Hanner“ ir Lietuvos bėgimo taurės komanda. „Penki kontinentai“ jau tradiciškai tapo renginio rėmėja, o jungtinė „Penki kontinentai“ darbuotojų komanda trečius metus iš eilės pelnė Gausiausios komandos vardą! 

Šiemet varžybose iš viso dalyvavo daugiau nei 400 bėgikų – ir profesionalių sportininkų, ir tiesiog mėgėjų. Jie turėjo užbėgti į 31-ą aukštą, įveikti apie 140 vertikalios trasos metrų.  

Moterų varžybose nugalėjo ekstremalaus bėgimo su kliūtimis Lietuvos čempionė Sandra Liutkė, į 31-ą aukštą užbėgusi per 3 min. 56,7 sek. Vyrų grupės nugalėtoju antrus metus iš eilės tapo triatlonininkas Jaunius Strazdas, bėgimą įveikęs per 3 min. 16,2 sek. 

Iš „Penkių kontinentų“ grupės geriausiai sekėsi UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ darbuotojams. Iš moterų greičiausia buvo šios įmonės personalo specialistė Monika Muzikevičiūtė, kuri trasą įveikė per 5 min. 38,7 s., o iš vyrų – Rinkodaros departamento vadovas Remigijus Baldauskas, užbėgęs per 4 min. 30,7 s. 

Trečius metus „Penki kontinentai“ vardu šiose varžybose dalyvaujantis Remigijus sako, kad kasmet pavyksta rezultatą pagerinti 4 sekundėmis ir tikisi, kad kitąmet seksis dar geriau. Laisvalaikiu jis dažniausiai mėgsta važinėtis dviračiu, tačiau bent kartą per savaitę išbėga ir pabėgioti. 

Renginio metu „Europos“ aikštėje stovėjo „Penki“ palapinė, kurioje dalyviai bei svečiai buvo kviečiami susipažinti su „Penki“ interneto bei IPTV, „Flexi TV“ paslaugomis (jas teikia grupės įmonė „Penkių kontinentų komunikacijų centras“).  Kiekvienam renginio dalyviui (užsisakiusiam paslaugas) „Penki“ dovanojo 15 Eur nuolaidų kuponą apsipirkti el. parduotuvėje  https:/shop.penki.lt

Šaltinis: Penki kontinentai
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha