Populiariausi klausimai rugpjūtį – apie skaitmeninės televizijos įrangą ir kompensacijas

Publikuota: 2012 m. rugsėjo 15 d. šeštadienis

Rugpjūčio mėnesį (1–21 d.) nemokamos informacinės telefono linijos specialistų dažniausiai buvo klausiama apie įrangą, reikalingą skaitmeninei televizijai žiūrėti.

Tokie skambučiai sudarė net 45 proc. visų gautųjų ir lyginant su liepos mėnesio (1–31 d.) suvestinės duomenimis, išaugo 5 proc. Rugpjūtį skambinusiuosius labiausiai domino turimų antenų tinkamumas skaitmeniniams signalams priimti bei tinkamų antenų  rūšys, kainos, įsigijimo vieta. Taip pat dažnas skambinusysis teiravosi, ar turint kabelinę televiziją, reikės papildomai įsigyti priedėlį.

Skambučiai dėl kompensacijų tinkamai įrangai įsigyti sudarė dar 25 proc. visų sulauktųjų. Jų dalis taip pat išaugo 5 proc. lyginant su liepos mėnesiu. Žmonės teiravosi, kur reikia kreiptis dėl kompensacijos, ar kompensacijos bus skiriamos pensininkams ir neįgaliesiems, taip pat buvo klausiama apie reikalingus dokumentus.

Buvo domimasi ir televizijos programomis bei prašoma pagalbos prijungiant ar sureguliuojant įsigytą įrangą.

Pirmųjų 20 rugpjūčio dienų bendra įeinančių skambučių aptarnavimo trukmė net 30–ia valandų viršijo viso liepos mėnesio skambučių trukmę. Gyventojams aptarnauti rugpjūtį buvo skirta virš 84 valandų.

Šaltinis: pranešimas spaudai
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha