Ausinių dėklas – „ančiuko snapas“

Publikuota: 2012 m. liepos 8 d. sekmadienis

Kompanija „Knock of Neverland“ kuria tikrai neįprastus dalykus. Įkvėpimo semdamiesi iš gamtos šį kartą jie siūlo į ančiuko snapą panašų ausinių dėklą „iDUCK“.

Šis dėklas skirtas paprastoms ausinėms, kurios yra naudojamos su išmaniaisiais telefonais. Tačiau kūrėjai teigia, kad geriausiai šis produktas tinka kompanijos „Apple“ gaminiams. Paprastos ausinės yra sumontuotos specialiame oranžiniame dėkle, kuris išties primena anties snapą. Dėl lipnaus paviršiaus ausinės gali būti tvirtinamos prie telefono išorės ir tarnauti kaip stovelis. Jos taip pat gali būti kabinamos prie raktų ar klijuojamos automobilio viduje. Dėl vandeniui nepralaidžios medžiagos „ančiuko snapas“ gali būti plaunamas po vandeniu nebijant sugadint prietaiso. Šiuo metu šį linksmą dėkliuką galima įsigyti tik kompanijos internetinėje parduotuvėje, o kaina siekia 20 dolerių.


Šaltinis: penki.lt, yankodesign.com
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

Populiariausi straipsniai

Kitoks požiūris į elektronines knygas

Skaityti knygas telefone ar planšetėje jau tampa norma, tačiau žmonės vis viena ilgisi „tikros“ knygos formos. Save „beveik dizaineriu“ vadinantis Fabrice Dubuy pristato kitokį knygų skaitytuvą – „TwistBook“. skaityti »