IT specialistai žinias gilina Silicio slėnyje

Publikuota: 2014 m. gegužės 26 d. pirmadienis

Informacinių, telekomunikacinių ir bankinių technologijų rinkose dirbančios įmonių grupės „Penki kontinentai“ specialistai š. m. gegužės 24–birželio 3 dienomis lankosi JAV informacinių technologijų lopšyje – Silicio slėnyje.

Per vieną savaitę atstovai iš Lietuvos turės galimybę išsamiai susipažinti su keturių pasaulyje pripažintų IT lyderių – „Cisco“, EMC, „NetApp“ ir „Vmware“ – įžvalgomis, informacinių technologijų plėtros ir ateities vizijomis, rinkos tendencijomis, produktų naujienomis.

Įmonių grupės „Penki kontinentai“ atstovo Tomo Okmano teigimu, susitikimai su didžiulę patirtį turinčiais IT profesionalais – puiki galimybė akis į akį pabendrauti su aukščiausio lygio pasaulinių kompanijų specialistais ir pasisemti naujų idėjų. „Džiaugiamės galimybe apsilankyti Silicio slėnyje ir susitikti su partneriais bei IT ekspertais. Tai gera proga susipažinti su naujomis pasaulinėmis tendencijomis, išgirsti IT pasaulio lyderių vizijas ir įžvalgas“, – sako T. Okmanas.   

„Penkių kontinentų“ atstovai daugiausia dėmesio susitikimuose ketina skirti debesų technologijoms ir jomis pagrįstų nutolusių darbo vietų sprendimams bei duomenų saugumo temai.

Plėsti žinių į JAV Silicio slėnį specialistai iš Lietuvos vyksta jau antrą kartą. Pernai panašiuose susitikimuose bendrovės IT specialistai taip pat domėjosi naujomis tendencijomis, diskutavo apie IT verslo perspektyvas. Plačiau apie praėjusių metų vizitą >>>

Šaltinis: penki.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha