Vokietijoje internetas pripažintas pirmos būtinybės dalyku

Publikuota: 2013 m. sausio 25 d. penktadienis

Ypatingas įvykis, įrodantis, kokią didelę reikšmę internetas vaidina šiuolaikiniame pasaulyje, nutiko Vokietijoje. Federalinis šalies teismas galimybę turėti prieigą prie interneto įtraukė į pirmos būtinybės dalykų sąrašą – kartu su telefoniniu ryšiu. Teisėjas atkreipė dėmesį, kad „prisijungimas prie interneto yra vienas iš svarbiausių šiuolaikinio gyvenimo faktorių“.

Šis sprendimas buvo įtrauktas į ieškinį, kurį vienas Vokietijos gyventojas iškėlė savo buvusiam interneto tiekėjui, per klaidą atjungusiam jį nuo tinklo. Vokiečiui teko pakeisti interneto tiekėją. Kaltininką teismas įpareigojo padengti visas su tuo susijusias išlaidas.

Šaltinis: pitbit.ru
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

susiję straipsniai

Kas lemia interneto spartą?

Pastaruoju metu interneto sparta tapo vienu esminių veiksnių, renkantis interneto paslaugų teikėją. Nuotolinis mokymasis, nuotolinis darbas, nuotolinės treniruotės ir kitokia veikla, vykdoma per vaizdo konferencijas, kuriose iš vienų namų vienu metu dalyvauja keli šeimos asmenys,... skaityti »

Populiariausi straipsniai

Kitoks požiūris į elektronines knygas

Skaityti knygas telefone ar planšetėje jau tampa norma, tačiau žmonės vis viena ilgisi „tikros“ knygos formos. Save „beveik dizaineriu“ vadinantis Fabrice Dubuy pristato kitokį knygų skaitytuvą – „TwistBook“. skaityti »