Parodos „Šeima 2015“ lankytojams – „Skynet“ pramogos

Publikuota: 2015 m. spalio 1 d. ketvirtadienis

Šviesolaidinio tinklo „Skynet“ komanda, rugsėjo pradžioje surengusi vilniečiams nuotaikingą Šeimų šventę, šįkart kviečia susitikti „Siemens“ arenoje. Čia š. m. spalio 2–4 dienomis vyks paroda „Šeima 2015“. Jos idėja – suburti šeimas ir jų draugus į vieną erdvę, kurioje joms viskas būtų pasiekiama ranka – įvairūs produktai, paslaugų pasiūlymai, inovatoriškiausi sprendimai, susiję tiek su buitimi, tiek su sveikatingumu ar laisvalaikiu.

„Skynet“ įsikurs visai šeimai skirtoje poilsio ir pramogų erdvėje, į kurią visi lankytojai kviečiami ne tik atsikvėpti nuo parodos šurmulio, bet ir smagiai praleisti laiką su savo šeimos nariais. Mėgstantys varžytis galės dalyvauti nuotaikingose interaktyviose „Skynet“ draugų lenktynėse“ ir pakovoti dėl greičiausiojo titulo. Lenktynių dalyviai bus apdovanoti įvairiais prizais, o vienas iš jų netgi laimės stilingą ir praktišką nešiojamąjį kompiuterį „DELL INSPIRON 15“. Šį vertingą prizą įsteigė socialiai atsakinga ir naujos kartos talentus auginanti „Skynet“ bičiulė UAB „ACC Distribution“.

Parodos lankytojams „Skynet“ komanda taip pat yra paruošusi išskirtinių pasiūlymų paslaugoms įsigyti. Ieškantys greito interneto ir šiuolaikiškos išmaniosios televizijos bus kviečiami užsisakyti „Skynet“ itin patraukliomis kainomis.

Iki susitikimo parodoje „Šeima 2015“!



Šaltinis: penki.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha